1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω…


Μήπως χώρισες πριν από λίγο καιρό με τον σύντροφό σου και τον θέλεις απεγνωσμένα πίσω; Παρακάτω θα δεις τι μπορείς να κάνεις για να τον κερδίσεις και πάλι δίπλα σου…χωρίς να κοιμηθείς μαζί του.

Και για να καταλάβεις καλύτερα το τι πρέπει να κάνεις δε πρώτα για ποιους 3 λόγους δεν πρέπει να κοιμηθείς μαζί του.

#1. Θα τον κάνεις να πιστέψει ότι δεν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για εκείνον και το ίδιο θα σκεφτεί και αυτός για τον εαυτό του.

#2. Θα τον βοηθήσεις να σε ξεπεράσει πιο εύκολα.

#3. Θα τον κάνεις να νιώσει απίστευτη αυτοπεποίθηση ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε.

Για να μπορέσεις λοιπόν να τον κάνεις και πάλι δικό σου αρκεί να ακολουθήσεις μερικά από τα παρακάτω tips.

#1. Αρχικά θα πρέπει να αφήσεις να περάσει μια περίοδος χωρίς καθόλου επαφή. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και προσπάθησε να αντέξεις και να μην του στείλεις κανένα μήνυμα. Η ιδανική περίοδος είναι 30 μέρες χωρίς τηλέφωνα, μηνύματα και καμία συναναστροφή. Όσο περιμένεις αυξάνεις τις πιθανότητες να τον κερδίσεις και πάλι γιατί μέρα με τη μέρα ξεχνιούνται οι κακές αναμνήσεις και μένουν μόνο οι καλές.

#2. Μόλις περάσει η περίοδος της αποχής ξεκίνα να εμφανίζεσαι στη ζωή του διακριτικά και προσπαθώντας να του δείχνεις τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου που πάντα εκτιμούσε σε εσένα. Αυτή είναι η περίοδος που θα τον κερδίσεις και πάλι κοντά σου. Χρειάζεται υπομονή, όχι βιαστικές κινήσεις και απόλυτη προσήλωση στον στόχο σου.

#3. Αφού περάσει και αυτή η φάση μπορείς να κοιμηθείς μαζί του καθώς τώρα η σχέση σας θα έχει αρχίσει να χτίζεται ξανά σε νέες βάσεις. Προσπάθησε να μην πέσεις με τα μούτρα στο σεξ αλλά να  τον κάνεις να σε ποθεί τόσο που δεν θα αντέχει μακριά σου.

Διαβάστε ακόμα: 3 σημάδια που αποδεικνύουν πως είσαι σε λάθος σχέση

8 τρόποι να πεις «Σ’αγαπώ» χωρίς να πεις…«Σ’αγαπώ»!

5 τρόποι για να πεις στον αγαπημένο σου πως θέλεις λίγο χώρο




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα