1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 τρόποι για να κάνεις καλύτερο σεξ σήμερα το βράδυ και…κάθε βράδυ!


Θέλεις να ανάψεις τα αίματα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου (με την καλή έννοια) και να κάνεις το σεξ που πάντα ονειρευόσουν; Τότε διάβασε τα παρακάτω tips και ακολούθησέ τα σε περίπτωση που θες να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή και να κάνεις καλύτερο σεξ απόψε!

#1. Προκάλεσε τον σύντροφό σου σε ένα παιχνίδι.

#2. Κάντε ο ένας στον άλλο μασάζ χρησιμοποιώντας έλαια και κρέμες.

#3. Ετοίμασε το σωστό σκηνικό! Βάλε κεριά, χαμήλωσε τα φώτα, βάλε ρομαντική μουσική, φόρα τα σέξι εσώρουχά σου.

#4. Κάνε κάτι που δεν θα το περιμένει. Τι μπορεί να είναι αυτό; Να βγάλεις τα ρούχα σου ξαφνικά μέσα στην κουζίνα, να του ψιθυρίσεις κάτι σέξι στο αυτί, να φορέσεις τα Victoria’s Secret εσώρουχά σου, να του προτείνεις να βγείτε σε ένα σέξι ραντεβού στα μέσα της εβδομάδας.

#5. Πιάστε συζήτηση για το σεξ. Ενώ είστε στη δουλειά ανταλλάξτε μερικά μηνύματα σχετικά με το τι θα κάνετε αργότερα στο κρεβάτι. Δημιουργήστε τη σωστή προσμονή!

#6. Μεγαλώστε τον χρόνο των προκαταρκτικών! Kάνε αυτό που έκανες όταν ήσουν έφηβη και φίλα τον ασταμάτητα για αρκετά δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες…

#7. Προετοίμασε το έδαφος σωστά! Όταν ετοιμάζεστε για να βγείτε έξω φρόντισε να αργήσεις να ντυθείς ώστε να σε βλέπει και να σε χαζεύει αρκετή ώρα με τα εσώρουχά σου. Αυτός θα θέλει να σου ορμήξει επιτόπου αλλά προσπάθησε να τον συγκρατήσεις για αργότερα…

#8. Πρόσθεσε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σου καθώς κάνετε σεξ. Η αίσθηση του σεξ με το μαξιλάρι κάτω από τη μέση σου θα είναι πολύ διαφορετική.

#9. Παίξτε το παιχνίδι των προκαταρκτικών ενώ βλέπετε μια ταινία. Βάλτε όμως έναν όρο! Φιληθείτε μόνο κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων. Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις τελειώσει η ταινία θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια.

#Παίξε το παιχνίδι «όχι ρούχα τις κυριακές». Πώς παίζεται το παιχνίδι; Μένεις όλη μέρα στο σπίτι και κυκλοφορείς μόνο με τα εσώρουχα (ίσως και χωρίς αυτά).

Διαβάστε ακόμα:

Ώρα για αλλαγές: Aυτά τα tips θα αλλάξουν τελείως το σεξ που κάνατε μέχρι τώρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα