1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 tips για να επαναφέρεις τη σπίθα του έρωτα…στη σχέση σου!


Αν νιώθεις πως η σχέση σου πλέον δεν είναι όπως παλιά και δεν υπάρχει πλεόν κάτι που να σε κεντρίζει στον σύντροφό σου, θα πρέπει να πάρεις αρχικά μια σημαντική απόφαση. Θέλεις να επενδύσεις σε αυτή τη σχέση και να τη χτίσεις ξανά από την αρχή ή νιώθεις πως δεν υπάρχει καν λόγος για να προσπαθήσεις; Αν είσαι θετική στο να κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια τότε διάβασε παρακάτω τα 4 tips που θα σε βοηθήσουν να επεναφέρεις τη σπίθα…του έρωτα στη σχέση σου.

#1. Ξεκινήστε να ζείτε πιο ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται σε μια σχέση είναι όταν το ζευγάρι πλέον αποκτάει μόνο κοινή ζωή. Αυτό σημαίνει κοινοί φίλοι, κοινοί έξοδοι, κοινά…όλα! Για να νιώσετε και πάλι τη σπίθα θα πρέπει να νιώσετε πως εκτός από την κοινή σας ζωή υπάρχει και η προσωπική.

#2. Εξασκήσου στο να βλέπεις τον σύντροφό σου με μια πιο φρέσκια ματιά. Με λίγα λόγια βγάλε από το μυαλό σου κάθε αρνητική σκέψη για αυτόν και σκέψου όλα αυτά τα καλά που έχει τώρα και σε κάνουν να τον θέλεις στη ζωή σου.

#3. Ξεκίνα να σκέφτεσαι ξανά και ξανά μόνο τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας του αγαπημένου σου. Κάθε φορά που θα πας να σκεφτείς κάτι αρνητικό σκέψου αμέσως κάτι θετικό και συζήτησε μαζί του ώστε να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και σε κάνουν να έχεις αρνητικές σκέψεις.

#4. Σκέψου καλά ποιες είναι οι προσδοκίες σου από τη συγκεκριμένη σχέση. Αν θέλεις περισσότερο σεξ, ή πιο τρυφερές στιγμές ή λιγότερους τσακωμούς, θα πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις για να μπορέσεις στη συνέχεια να επικεντρωθείς στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα