1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Κάθε πότε θέλει σεξ το κάθε ζώδιο;


Επειδή ο κάθε άνθρωπος θα ήθελε να έχει σεξ όποτε το θελήσει, αλλά δεν το θέλουν όλοι το ίδιο, εμείς αποφασίσαμε να σου αποκαλύψουμε πόσο συχνά θα ήθελε να κάνει σεξ το κάθε ζώδιο. Με χιούμορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σου πούμε και ψέματα.

Κριός
Έχει πολλές ορέξεις, αλλά και έχει και αστείρευτη όρεξη για ζωή. Που σημαίνει ότι δεν θα κάτσει να κάνει σεξ όλη την ώρα. Ιδανικά, θα ήθελε να το κάνει μέρα παρά μέρα, χωρίς να ξοδεύει και ολόκληρες ώρες σε αυτό.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένας σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που δεν αφήνει άλλα πράγματα να του αποσπούν την προσοχή. Αυτό σημαίνει πως το σαββατοκύριακο, του δίνει και καταλαβαίνει. Και, ναι, διάβασες για τον Ταύρο, όχι για τον Αιγόκερω.

Δίδυμοι
Δύο πλευρές, ένα νόμισμα. Το νόμισμα είναι το κίνκυ σεξ, στο οποίο ειδικεύεται, οι δύο πλευρές λένε πως είτε το θέλει μια-δυο φορές τον μήνα, ή όλη την ώρα. Ανάλογα του πόση ανάγκη έχει να μην σκέφτεται τα προβλήματά του.

Καρκίνος
Αν δεν έχει σύντροφο, το θέλει αλλά κρατιέται. Αν έχει σύντροφο, θέλει (και μπορεί) και κάθε βράδυ.

Λέων
Οι Λέοντες δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στο σεξ. Μπορεί να μην το θέλουν και τόσο συχνά, αλλά θα φροντίσουν να το απολαύσουν όσο δεν πάει. Είναι προσεκτικοί με τους συντρόφους που επιλέγουν.

Παρθένος
Δυο-τρεις φορές την εβδομάδα θα ήταν ό,τι καλύτερο για να ηρεμεί ο υπερφορτισμένος εγκέφαλος του μέσου Παρθένου. Αν δεν έχουν σύντροφο, θα το ρίξουν στο self-care.

Ζυγός
Οι Ζυγοί θέλουν πολύ σεξ. Το πόσο πολύ έχει να κάνει με την φάση της σχέσης στην οποία βρίσκονται. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που όσο περισσότερο διαρκεί μια σχέση, τόσο αυξάνεται το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον.

Σκορπιός
Αν μπορούσε να βάλει τα πάντα στην άκρη, και εννοούμε τα πάντα, και να κάνει όλη την ώρα σεξ, ο Σκορπιός θα το έκανε. Το σεξ παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ζωή του.

Τοξότης
Ίδια με τον Σκορπιό, αλλά σε λίγο πιο μετρημένα επίπεδα. Επειδή, ευτυχώς για εκείνον, δεν μπορείς να τον ξεκόψεις εύκολα από τα χόμπι του.

Αιγόκερως
Τι είπαμε για τον Ταύρο; Ισχύει, δεν λέμε ότι δεν ισχύει, αλλά οι Αιγόκεροι είναι και ελαφρώς πιο απαιτητικοί. Που σημαίνει ότι θα το ζητήσουν το σεξάκι τους και μέσα στην εβδομάδα. Ξέρουν πως στην πραγματικότητα γιατρεύει τον πονοκέφαλο, και το αξιοποιούν.

Υδροχόος
Μια φορά τον μήνα, όταν θυμάται ότι έχει και ανθρώπινες ανάγκες και δεν είναι 100% άλιεν.

Ιχθείς
Τα ψαράκια θέλουν συναισθηματικό δέσιμο πριν απολαύσουν πραγματικά το σεξ, αλλά εφόσον το βρουν είναι ικανά να βάλουν στην άκρη τα πάντα για ένα στα γρήγορα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα