1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 λόγοι που θα σε πείσουν πως έχεις αρχίσει να μοιάζεις όλο και περισσότερο στον σύντροφό σου!


Λένε πως τα ζευγάρια με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να μοιάζουν όλο και περισσότερο ο ένας στον άλλον. Ποιοι είναι οι λόγοι που θα σε πείσουν πως το ίδιο συμβαίνει και στη δική σου σχέση;

#1. Τα μέλη μιας σχέσης αρχίζουν να κινούν τους ίδιους μύες
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Department of Psychology στο University of Cincinnati, απέδειξε πως τα μέλη μιας σχέσης αρχίζουν να έχουν την ίδια συμπεριφορά επειδή με την πάροδο του χρόνου χρησιμοποιούν τους ίδιους μύες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντιδρούν με παρόμοιους τρόπους.

#2. Αρχίζουν να τρώνε τις ίδιες ποσότητες φαγητού
Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει στη σχέση σου πως πλέον τρώτε παρόμοιες ποσότητες φαγητού. Οι άντρες τρώνε παραπάνω φαγητό στην αρχή της σχέσης και οι γυναίκες αρχίζουν να αντιγράφουν τη συμπεριφορά τους αυξάνοντας τις μερίδες τους και μάλιστα χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνουν.

#3. Αρχίζουν να μιλάνε με τον ίδιο τρόπο
Όσο πιο πολύ χρόνο περνάνε μαζί τόσο περισσότερο ακούγονται το ίδιο. Έρευνες έχουν αποδείξει πως όταν περνάς πολύ χρόνο με κάποιον άλλον άνθρωπο μετά από καιρό αρχίζεις να μιλάς με παρόμοιο τρόπο.

#4. Δημιουργούν τη δική τους γλώσσα
Αν νομίζεις πως είσαι η μόνη που έχει δημιουργήσει νέα γλώσσα επικοινωνίας με τον σύντροφό της κάνεις λάθος. Πολλά ζευγάρια κάνουν κάτι αντίστοιχο και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που με την πάροδο του χρόνο μοιάζουν όλο και περισσότερο.

#5. Ανταλάσσουν ιδέες για τον τρόπο ζωής τους
Αν εκείνος είναι της υψηλής κοινωνίας και εσύ μεσαίας τάξης ή αν εσύ είσαι από πόλη και εκείνος από χωριό είναι λογικό να ανταλλάξετε κάποιες απόψεις και να μειώσετε σιγά σιγά το χάσμα που αρχικά υπήρχε ανάμεσά σας.

Διαβάστε ακόμα: 4 λόγοι για τους οποίους έχει χαθεί ο ρομαντισμός στη σχέση σου και πώς θα τον επαναφέρεις

6 λόγοι που σε κάνουν να μην νιώθεις σέξι και πώς θα διορθώσεις την κατάσταση

Nέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις με έναν άντρα για να καταλάβεις αν σου ταιριάζει;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα