1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 7 τρικς που πρέπει να μάθεις για να κάνεις μια σχέση να λειτουργήσει!| Fay’s book


Όλοι φτάνουμε σε ένα σημείο της σχέσης μας που υπάρχουν περισσότεροι τσακωμοί και τα πράγματα δείχνουν να μην είναι όπως παλιά. Μην αγχώνεσαι! Υπάρχει τρόπος να τα φτιάξεις αλλά θέλει πολύ υπομονή και προσπάθεια. Να θυμάσαι πάντα πως αν ένας άνθρωπος σε ερωτεύτηκε μια φορά μπορεί να σε ερωτευτεί και πάλι από την αρχή…αρκεί να του υπενθυμίσεις κάποια πράγματα.

#1. Ξεκίνα να μιλάς με τον σύντροφό σου. Ακόμα και αν δεν το έκανες ποτέ πριν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε να μιλάτε. Δεν φαντάζεσαι πόσο θα σας βοηθήσει η σωστή επικοινωνία.

#2. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και με τον σύντροφό σου. Παραδέξου τα λάθη σου και προσπάθησε να δεις κάθε κατάσταση αντικειμενικά ώστε να βρεις τη λύση.

#3. Μοιράσου με τον καλό σου ακόμα και τις λεπτομέρειες της ζωής σου. Αν έγινε κάτι μικρό που σε ενόχλησε, αν έγινε κάτι μικρό που σε χαροποίησε, μοιράσου τα όλα με τον αγαπημένο σου.

#4. Ξεκίνα να κάνεις συμβιβασμούς. Δεν γίνεται να είσαι εγωίστρια και ξεροκέφαλη και να θες παράλληλα να λειτουργήσει η σχέση σου. Κάποιες φορές θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω.

#5. Άσε τον σύντροφό σου να είναι αυτός που είναι. Με το να τον καταπιέζεις να κάνει πράγματα δεν θα κερδίσεις τίποτα.

#6. Κάνε τον καλό σου τη Νο1 προτεραιότητά σου και βοήθησέ τον να το αντιληφθεί αυτό.

#7. Εμπιστεύσου τη σχέση σας. Κάνε όλα τα παραπάνω και μην αγχώνεσαι. Τα παραπάνω tips θα λειτουργήσουν θαυμάσια στη σχέση σας και σιγά σιγά θα δεις την αλλαγή. Μπορεί στην αρχή να μην φανεί σε έντονο βαθμό αλλά σταδιακά το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 10 σημάδια που θα προσπαθήσει να κρύψει αλλά δείχνουν ότι σε αγαπάει…

Τα 8 σημάδια που δείχνουν πως δάγκωσες για τα καλά τη λαμαρίνα…μαζί του!

Παίξε μπουκάλα με τον σύντροφό σου! Δες τους κανόνες του παιχνιδιού που θα απογειώσει το σεξ με τον αγαπημένο σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα