1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν δυσκολεύεσαι να δεχτείς τον έρωτα


Νιώθεις πως έχεις μια δυσκολία στο να ερωτευτείς και να επιτρέψεις στον έρωτα και στην αγάπη να μπουν στη ζωή σου; Αν ναι τότε πρέπει να κάνεις τις παρακάτω 5 ερωτήσεις στον εαυτό σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις στη ζωή σου και να δημιουργήσεις μια σχέση.

#1. Πώς τα πας με τα κοπλιμέντα;
Αν δυσκολεύεσαι να δέχεσαι κοπλιμέντα θα πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό το πρόβλημα και να μάθεις να είσαι πιο δεκτική στη ζωή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς περισσότερο και να φαίνεται στους γύρω σου πιο εύκολο να σε πλησιάσουν, να σου κάνουν ένα κοπλιμέντο ή να φλερτάρουν.

#2. Σου είναι εύκολο να εμπιστευτείς κάποιον άνθρωπο;
Όταν ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου τον εμπιστεύεσαι; Αν όχι, τότε θα ήταν επίσης χρήσιμο να δουλέψεις πάνω σε αυτό και να προσπαθήσεις να αποκτήσεις περισσότερη πίστη στη ζωή σου και στις σχέσεις σου.

#3. Θέλεις να ελέγχεις τους γύρω σου;
Αυτό το πρόβλημα θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στις σχέσεις σου μελλοντικά. Για αυτό καλό είναι να το μετριάσεις όσο περισσότερο μπορείς.

#4. Σου είναι εύκολο να ζητήσεις βοήθεια;
Το να ζητάς βοήθεια είναι ένα σημάδι πως είσαι ευάλωτη και πιο δεκτική ως προς τους άλλους. Οπότε μην ντρέπεσαι να ζητήσεις βοήθεια και προσπάθησε να ανοιχτείς περισσότερο στους ανθρώπους του περίγυρού σου.

#5. Τι περιμένεις από τη ζωή; 
Έχεις κάποιους στόχους σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή; Αν δεν έχεις συγκεκριμένους στόχους πώς θα προσελκύσεις αυτό που πραγματικά θέλεις; Αν για παράδειγμα θέλεις να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια θα πρέπει άμεσα να δουλέψεις πάνω στα θέματα που αντιμετωπίζεις ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια υγιή σχέση.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα