1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι διαφορές έχει το κάθε δεκαήμερο των ζωδίων;


Πολλές φορές ακούμε άτομα που γνωρίζουν αρκετά από αστρολογία να αναφέρονται στο “δεκαήμερό τους”. Ή ότι η προσωπικότητα κάποιου, ναι, καθορίζεται από το ζώδιο, αλλά παίζει και το δεκαήμερο ρόλο.

Τι είναι όμως αυτό το δεκαήμερο;

Ας το πάρουμε όσο πιο απλά γίνεται – δεν πρόκειται να διαβάσεις ούτε μια φορά την λέξη “Κυβερνήτης” σε αυτό το κείμενο. Που λες, λοιπόν, δώδεκα οι μήνες, δώδεκα και τα ζώδια. Άρα από τριάντα μέρες το κάθε ζώδιο (επειδή δεν αντιστοιχεί ακριβώς ένα ζώδιο σε κάθε μήνα). Άρα τρία δεκαήμερα.

Παράδειγμα: Στο ζώδιο του Κριού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί από 21 Μαρτίου μέχρι 20 Απριλίου. Συνεπώς, αυτές οι 30 μέρες χωρίζονται σε τρία δεκαήμερα.
21 Μαρτίου – 31 Μαρτίου
1 Απριλίου – 10 Απριλίου
11 Απριλίου – 20 Απριλίου

Τώρα, ποια είναι η σημασία του δεκαήμερου στο οποίο έτυχε να γεννηθείς;
Κάθε δεκαήμερο δίνει έξτρα στοιχεία από τα υπόλοιπα ζώδια του στοιχείου σου. Τα ζώδια ανά στοιχείο είναι τα εξής:
Φωτιά: Κριός, Λέων, Τοξότης
Γη: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
Αέρας: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος
Νερό: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Οπότε, η ιστορία έχει ως εξής:
*Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η προσωπικότητά σου είναι βαθιά συνδεδεμένη με το ζώδιό σου.
*Στο δεύτερο δεκαήμερο, αρχίζεις να κλέβεις και μερικά στοιχεία από το επόμενο ζώδιο του στοιχείου σου.
*Στο τρίτο δεκαήμερο, τα στοιχεία που απορροφά η προσωπικότητά σου προέρχονται από το μεθεπόμενο ζώδιο του στοιχείου σου.

Συνεπώς, ένας Ταύρος που έχει γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα παίρνει στοιχεία από τον Αιγόκερω. Ένας Υδροχόος που έχει γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα παίρνει στοιχεία από τους Διδύμους.

Ένας Παρθένος στο πρώτο δεκαήμερο θα έχει μάλλον αρκετά έντονα τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του ζωδίου του (όπως η οργανωτικότητα, για παράδειγμα). Ένας Παρθένος του δεύτερου δεκαημέρου, από την άλλη, θα παίρνει στοιχεία από τον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς εργασιομανής. Αντιθέτως, ένας Παρθένος στο τρίτο δεκαήμερο, θα παίρνει στοιχεία από τον Ταύρο, που σημαίνει ότι παρά την έντονα οργανωμένη του φύση, θα μπορεί πού και πού να εκτιμά και τις μικρές στιγμές χαλάρωσης, ή μπορεί να προσέχει περισσότερο το προσωπικό του στυλ.

Έχουμε εδώ μαζέψει σε μια περιεκτική λίστα τα πιο “καμπάνα” χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Και ίσως να είναι ενδιαφέρον πείραμα να δείτε – ανάλογα με το δεκαήμερό σας – πόσα από αυτά σας κάνουν να ταυτίζεστε.

Τέλος, το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί μπορεί να επηρεάζει και την επικοινωνία σας με άτομα του ανάλογου ζωδίου. Για παράδειγμα, ένας Τοξότης του δεύτερου δεκαημέρου μάλλον θα συνεννοείται πιο εύκολα με Κριούς, παρά με Λέοντες.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα