1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 λόγοι για τους οποίους νιώθεις δυστυχισμένη στη νέα σου σχέση


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να νιώθεις δυστυχισμένη στη νέα σου σχέση και παρακάτω θα δεις τους πιο συνηθισμένους. Το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα θα πρέπει να δίνεις ευκαιρίες σε μια νέα σχέση ώστε να δεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θα ξεπεραστεί σχετικά γρήγορα.

#1. Μήπως συγκρίνεις τον σύντροφό σου με κάποιον πρώην σου;
Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε μια νέα σχέση. Ωστόσο δεν πρέπει να σε αγχώνει γιατί αυτό το πρόβλημα μπορεί πολύ εύκολα να ξεπεραστεί όσο περνάει ο καιρός και δοκιμάζεις διάφορες εμπειρίες με τον νέο σύντροφό σου.

#2. Μήπως νιώθεις πως η ρουτίνα έχει ήδη πλήξει τη σχέση σου
Μπορεί να μην είσαι πολύ καιρό σε αυτή τη σχέση αλλά μπορεί εύκολα (και ειδικά λόγω της καραντίνας) να νιώθεις ήδη να βαριέσαι στη νέα σου σχέση. Προσπάθησε να καταλάβεις αν το πρόβλημα είναι η κατάσταση που ζούμε όλοι μας με τον εγκλεισμό ή αν είναι κάποιο άλλο το πρόβλημα.

#3. Νιώθεις πως πρέπει να εγκαταλείψεις κάποια από τα όνειρά σου
Αν για παράδειγμα ήθελες να φύγεις στο εξωτερικό και μόλις γνώρισες τον νέο σου σύντροφο είναι πιθανόν να νιώθεις μπερδεμένη. Μπορεί κάποια όνειρα να παίρνουν μια διαφορετική στροφή αλλά μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια για κανέναν και για τίποτα. Κάνε πάντα αυτό που έχεις στο μυαλό σου ακόμα και αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα σχέδιά σου.

#4. Δεν μπορείς να ξεπεράσεις κάποια ελαττώματα του συντρόφου σου
Να θυμάσαι πως όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ελαττώματά τους. Αυτό που έχει σημασία είναι κατά πόσο τα ελαττώματα ξεπερνούν τα προτερήματα στη σχέση σου. Σκέψου το καλά λοιπόν πριν πάρεις μια βιαστική απόφαση.

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως ΑΥΤΟ είναι το μυστικό για να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια και υγιή σχέση

Πώς να τον αγαπάς για να μην εγκαταλείψει ποτέ τη σχέση σας;

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον έρωτα μέσα στο 2021!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα