1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να το κάνεις σωστά


Δεν ξέρουμε για εσένα, που μόλις άνοιξες να διαβάσεις αυτό το κείμενο για να πάρεις πιθανώς, αλλά εμείς το καλοκαίρι έχουμε περισσότερη όρεξη για σεξ, και αυτό το σεξ θα το κάναμε παντού. Σε παραλίες, σε δρομάκια, σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα με τα παράθυρα κατεβασμένα, κι όποιος θέλει ας μας ακούσει.

Καταλαβαίνεις ποια είναι η φάση, συνεπώς. Τι θα διαβάσεις πάνω-κάτω. Αν σε φρικάρει, αν σου φαίνεται προκλητικό χωρίς λόγο ή αν απλά δεν γουστάρεις και τόσο εν τέλει αυτόν τον συγκεκριμένο κίνδυνο, μην συνεχίσεις το διάβασμα. Μπορείς όμως να κλικάρεις εδώ, για καλοκαιρινές σεξοσυμβουλές με σαφώς περισσότερη δροσιά. 

Ωραία, μείναμε όσοι το ‘χουμε πάρει απόφαση; Πάμε να δούμε.

Αρχικά, ξέχνα την παραλία
Είναι πλέον κλισέ, άσε που ο κίνδυνος να σας πιάσουν στα πράσα δεν συνεπάγεται απλώς “χαχα, μας είδαν να το κάνουμε”. Μπάνιο θα ήρθαν να κάνουν κι αυτοί, και τώρα θα πρέπει να κόψουν κι άλλα χιλιόμετρα μες στη ζέστη για να βρουν άλλο σημείο. Στα πρακτικά του ζητήματος, εδώ παίζουν περισσότερα μικρόβια από οπουδήποτε – δεν σώζουν την κατάσταση μια ψάθα και μια πετσέτα. Για σεξ μέσα στην θάλασσα, θα πούμε το ίδιο που λέμε για το σεξ στο ντους: Το νερό δεν είναι λιπαντικό.

Τα στενά σοκάκια είναι διαχρονικά
Έχεις ξεμείνει στην πόλη; Είσαι σε νησί και είναι περασμένη η ώρα; Χωθείτε στο πιο στενό και σκοτεινό δρομάκι που μπορείτε να βρείτε – και άδειο, προφανώς θα κάνετε ένα τσεκ πιο πριν για ανθρώπους και ποντίκια. Δεν βγάζουμε τα ρούχα, μάλλον τα κάνουμε στην άκρη. Δεν γονατίζουμε ποτέ, μόνο σκουάτ – κι αυτό για τα λίγα προκαταρκτικά πριν το γρήγορο, όρθιο κυρίως πιάτο.

Με το φως του ήλιου
Είναι πιο προχωρημένη πίστα, αλλά αφήνει και πιο δυνατή ανάμνηση. Ανάλογα την περιοχή έχει και διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας. Για όσους βρίσκονται στην πόλη είναι το πιο δύσκολο, γιατί τα στενά σοκάκια που λέγαμε πριν, το πρωί είναι δρομάκια που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να κόψουν δρόμο όσο γυρίζουν από το σούπερ μάρκετ. Το χαμηλότερο επίπεδο δυσκολίας είναι αν βρίσκεσαι σε βουνό. Οι πιθανότητες να μην βρεις σημείο έρημο, καθαρό ΚΑΙ με θέα όσο κάνεις ορειβασία είναι μηδέν.

Ελπίζω να μην μας πιάσει το Google Earth
Αλλά και να σας πιάσει, θα είστε ένα από εκείνα τα ζευγάρια που κάποια κάμερα τα έπιασε να το κάνουν έξω απ’ το αυτοκίνητο στην άδεια Εθνική. Αφού είπες να το κάνεις, το αιώνιο ντοκουμέντο που θα μείνει στο ίντερνετ δεν είναι παρά ένα παράσημο.

Πάρε με κάτω απ’ τη γέφυρα
Στις ταινίες είναι το πιο χοτ πράγμα, ειδικά αν παίζει και βροχή. Στην πραγματικότητα είναι το λιγότερο πρακτικό πράγμα, καθώς κάτω από τις γέφυρες συνήθως έχει νον-στοπ κίνηση. Ξέρεις πού είναι δέκα φορές καλύτερα; Κυριολεκτικά οπουδήποτε γύρω από την γέφυρα, στα σημεία δηλαδή που δεν έχει λόγο κανένας να πάει.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα