1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 super hot sex tips που αξίζει να δοκιμάσεις με τον αγαπημένο σου!| Fay’s book


Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μια σχέση εδώ και καιρό σίγουρα θα περνάτε από φάσεις που θα νιώθετε πως ζείτε μια ρουτίνα στο θέμα του σεξ. Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως που και που πρέπει να ανανεώνετε το παιχνίδι μεταξύ σας.

#1. Παίξτε strip poker ή ξεκινήστε τα προκαταρκτικά την ώρα των διαφημίσεων στην τηλεόραση. Αυτό το τρικ θα σας κάνει να ανυπομονείτε να τελειώσει το πρόγραμμα ή η ταινία που παρακολουθείτε ώστε να …ολοκληρώσετε το παιχνίδι σας.

#2. Προσθέστε έναν καθρέφτη στο σωστό σημείο στο υπνοδωμάτιο. Με αυτόν τον τρόπο θα βλέπετε τη δράση ενώ ταυτόχρονα παίζετε το παιχνίδι του σεξ!

#3. Στείλε στον αγαπημένο σου ένα πακέτο του σεξ! Ειδικά αν έχετε σχέση από απόσταση αυτό το τρικ θα αναζωπηρώσει την σεξουαλική ένταση μεταξύ σας. Βάλτε μέσα στο πακέτο μερικά εσώρουχά σας, προφυλακτικά, μια ερωτική ταινία και στείλτε το υπονοούμενο που θέλετε στον αγαπημένο σας.

Διαβάστε ακόμα: 3 πράγματα που δεν πρέπει να δεχτείς αν στα ζητήσει ο σύντροφός σου.

Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Τα τρία σημάδια που πρέπει να προσέξεις!

5 tips για να επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφό σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα