1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Κι όμως…μπορείς να καταλάβεις πότε σε σκέφτεται η αδερφή ψυχή σου!


Εσύ πιστεύεις ότι μπορούμε να νιώσουμε κάποιες σκέψεις άλλων ανθρώπων; Ναι μπορούμε και ειδικά του ανθρώπου που θεωρείται η αδερφή ψυχή μας! Αν πιστεύεις έστω και λίγο στις αδερφές ψυχές διάβασε παρακάτω για να δεις πώς θα καταλάβεις αν σε σκέφτεται ακόμα και αν δεν είστε κοντά ο ένας με τον άλλον.

#1. Πώς νιώθεις όταν πας να σκεφτείς τον άνθρωπο που θεωρείς την αδερφή ψυχή σου; Μήπως νιώθεις μια ένταση στην περιοχή της καρδιάς και στο ύψος του στήθους; Λένε…πως αυτό το συναίσθημα το νιώθεις όταν αφουγκράζεσαι τις σκέψεις του.

#2. Εκείνες τις στιγμές που νιώθεις αυτή την ένταση στο στήθος σου είναι και οι στιγμές που σε κατακλύζουν ποικίλα συναισθήματα. Τη μια στιγμή νιώθεις θλίψη και στεναχώρια και την άλλη νιώθεις απέραντη χαρά και ευτυχία.

#3. Όταν τρεμοπαίζει το αριστερό σου μάτι σημαίνει ότι όντως σε σκέφτεται ενώ όταν τρεμοπαίζει το δεξί σου μάτι δεν σε σκέφτεται. Το αντρίστροφο ακριβώς ισχύει για τους άντρες.

#4. Αν νιώσεις σαν κάποιος να σε ακούμπησε ή ένα είδος ανατριχίλας…είναι επίσης ένα δείγμα πως κάποιο άτομο που σε αγαπάει και έχει δυνατή σκέψη σε σκέφτεται πολύ.

#5. Αν ονειρεύεσαι ξανά και ξανά τον ίδιο άνθρωπο τότε αυτός ενδέχεται να είναι η αδερφή ψυχή σου…Τα όνειρά μας αποκαλύπτουν πολλά για τη ζωή μας και τις αδερφές ψυχές μας. Το σημαντικό είναι να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα σημάδια.

#6. Αν ξυπνήσεις μια μέρα και νιώθεις απίστευτα χαρούμενη χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο, τότε ίσως αυτό συμβαίνει επειδή η αδερφή ψυχή σου…σε σκέφτεται!

#7. Μήπως κάποιες φορές νιώθεις σαν ακούς τη φωνή του ενώ εκείνος δεν είναι μαζί σου; Αυτό συμβαίνει επίσης επειδή εκείνος σε σκέφτεται και σε νοιάζεται πολύ.

Διαβάστε ακόμα; Πες μου ότι με θες χωρίς να μου πεις ότι με θες!

Mήπως προσπαθείς υπερβολικά να κάνεις σχέση; Δες τι δεν πρέπει να κάνεις!

Tips για σχέσεις από το 1958: Ένα άρθρο-μαρτυρία για το πώς έβρισκαν οι γυναίκες σύζυγο!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα