1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 ιδέες για ραντεβού στο σπίτι με τον αγαπημένο σου!


Το ότι είσαι στο σπίτι μόνη με τον καλό σου 24 ώρες το 24ωρο δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε τη ζωή σας όπως συνηθίζατε. Μπορεί να μην μπορείτε να βγείτε για να πάτε σε κάποιο μπαράκι που σας αρέσει αλλά μπορείτε άνετα να οργανώσετε μερικά καυτά ραντεβού στο σπίτι.

Δες παρακάτω μερικές όμορφες ιδέες για να περάσετε τις πιο όμορφες βραδιές παρέα με τον άνθρωπό σας.

#1. Πόσα χρόνια συζητάτε να κάνετε έναν μαραθώνιο με αγαπημένες σας ταινίες αλλά όλο τα αναβάλατε. Φτιάξτε ζεστή σοκολάτα και ποπ κορν και απολαύστε όποιες ταινίες λαχταράτε.

#2. Τα χρόνια πέρασαν και νιώθετε πολλές φορές πως έχετε αλλάξει. Ίσως ήρθε η ώρα να γνωριστείτε ξανά από την αρχή παίζοντας ένα παιχνίδι με ερωτήσεις.

#3. Οργανώστε μια βραδιά με σπα στο σπίτι. Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον, απολαύστε ένα κοινό μπάνιο και ολοκληρώστε τη βραδιά σας πίνοντας κρασί και συζητώντας.

#4. Οργανώστε μια βραδιά με μεξικάνικο φαγητό ή με ιταλική κουζίνα, βάλτε να ακούσετε αγαπημένα σας τραγούδια και απολαύστε το πιο νόστιμο δείπνο κάτω από το φως των κεριών.

#5. Υπάρχουν τόσες πολλές ωραίες ξένες και ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που μπορείτε να απολαύσετε μαζί. Φτιάξτε το αγαπημένο γλυκό και των δύο και μην ανησυχείτε για τα παραπανίσια κιλά που ίσως μπουν στη διάρκεια της καραντίνας. Με σωστό προγραμματισμό και διατροφικό πλάνο θα μπείτε γρήγορα σε πρόγραμμα.

#6. Μήπως ήρθε η ώρα να θυμηθείτε τα νιάτα σας και να παίξετε και πάλι video games ο ένας αντιμέτωπος με τον άλλον; Διαλέξτε παιχνίδια που αρέσουν και στους δύο και δείτε τον ανταγωνισμό σας να χτυπάει κόκκινο. Αν δεν είστε φαν των video games δοκιμάστε τα πιο κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια που αγαπάτε.

Διαβάστε ακόμα: 5 πρωινές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για μια πιο υγιή και δυνατή σχέση

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

6 είδη συμπεριφοράς που κάνουν τους άντρες να λιώνουν…σαν σοκολάτα!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα