1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 τρόποι να αφήσει την γυναίκα του για εσένα


Είσαι, λοιπόν, το τρίτο άτομο. Ίσως δεν το ‘ξερες στην αρχή, ίσως να ήταν απλώς μια νύχτα πάθους. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχεις κολλήσει, και οι άδειες υποσχέσεις ότι θα αφήσει την γυναίκα του για εσένα δεν λένε να πραγματοποιηθούν.

Και επειδή έχεις αρχίσει να ανησυχείς ότι μάλλον δεν θα αφήσει την γυναίκα του για εσένα, ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω αυτή την αρνητικότητα και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Αυτοί είναι δέκα τρόποι για να τον καταφέρεις επιτέλους να διώξει αυτή την γυναίκα απ’ την ζωή του.

1. Φερ’ το στην κουβέντα όσο κάνετε σεξ
Δεν θα μπορεί να αποφύγει το θέμα αν σε κοιτάει στα μάτια και είναι 100% προσηλωμένος πάνω σου εκείνη τη στιγμή.

2. Μπες μπροστά από την πόρτα όταν πάει να φύγει
Μόνοι οι άνθρωποι που έχουν φτάσει σε απελπισμένο σημείο το κάνουν αυτό. Θα εκτιμήσει το πάθος σου και θα το ξανασκεφτεί.

3. Καν’ του μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί
Πες του ότι σε άφησε έγκυο.

4. Απείλησε να τα πεις όλα στην γυναίκα του
Προφανώς και θα είναι μπλόφα, ξέρεις πως αν το κάνεις αυτό θα σε μισήσει. Αλλά πρέπει να τον πείσεις, πιάσε το κινητό σου και πριν προλάβει να σου πει “Και πού ξέρεις το τηλέφωνο της γυναίκας μου, μωρή;”, ασ’ το να πέσει κάτω, ξεκίνα να κλαις και πέσε στην αγκαλιά του. Έτσι θα τον κάνεις να έρθει κοντά σου.

5. Κάνε την σχέση σας ακόμα πιο σεξουαλική
Αν έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι ότι το μόνο πράγμα που σας έφερε κοντά ήταν το σεξ και ότι συναισθηματικά του είσαι τόσο συμπαθής όσο μια κολονοσκόπηση, τότε ξέρεις ποιο χαρτί να παίξεις ξανά και ξανά. Το σεξ δημιουργεί ορμόνες συμπάθειας.

6. Πήγαινε εκεί που δουλεύει
Το να βρεθείτε σε έναν ουδέτερο, εξωτερικό χώρο και όχι σε ένα δωμάτιο με κλειστά φώτα για γρήγορο σεξ θα εγκαινιάσει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σας και θα τον κάνει να σκεφτεί πώς θα ήταν αν μπορούσατε να ζήσετε την αγάπη σας ελεύθερα.

7. Ζήτα το πολύ ευγενικά
Μερικοί άνθρωποι δεν λειτουργούν καθόλου καλά υπό πίεση. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις αυτή την συζήτηση χωρίς να παγώνουν ακόμα και τα ρολόγια στο δωμάτιο;

8. Βοήθησέ τον να το κάνει
Δεν είναι εύκολο πράγμα να διαλύσεις έναν γάμο και να ξεκινήσεις την ζωή σου από την αρχή. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να κάνουν το μεγάλο βήμα. Βοήθησέ τον να σηκώσει αυτό το βάρος. Πήγαινε σπίτι του, χτύπα το κουδούνι και μετά αυτοσχεδίασε.

9. Καν’ τον συνεργό σε ένα έγκλημα
Τίποτα δεν φέρνει δυο ανθρώπους πιο κοντά από την αδρεναλίνη της παρανομίας. Δεν χρειάζεται να το προσχεδιάσετε μαζί, αρκεί να είναι μπροστά όταν το κάνεις. Αυτό θα σας δέσει για πάντα.

10. Αγάπα τον εαυτό σου
Δεν πρόκειται να αφήσει την γυναίκα του για εσένα. Σταμάτα να βασανίζεσαι.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα