1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Αυτά που δε θέλει να ακούσει ο σύντροφός σου

(*) Επειδή τα τον/την και του/της από ένα σημείο και μετά ακούγονται σαν καμπανάκια, και τα @ μας φαίνονται οπτική φασαρία, όλες οι αντωνυμίες παρακάτω είναι σε τυχαία γένη. Ισχύουν, όμως, για όλα τα φύλα. Προσάρμοσε ανάλογα με την περίπτωσή σου.

Ο αυθορμητισμός όταν πρόκειται να εκφράσεις την άποψή σου για κάτι (αυτό το «εγώ λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι») είναι σίγουρα ένα προτέρημα. Είναι ένα προτέρημα όσον αφορά τα εργασιακά σου και πώς διεκδικείς γενικά αυτά που θέλεις στη ζωή σου. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να φιλτράρεις κάτι πριν το ξεστομίσεις.

Οι φράσεις που ακολουθούν, είναι μάλλον ό,τι χειρότερο μπορείς να πεις στον σύντροφό σου.

Θα ήθελα να είσαι λίγο περισσότερο σαν τον πρώην μου

Οκέι, το πιάσαμε. Είσαι από εκείνους τους σοφούς ανθρώπους που έκαναν μόνο καλές επιλογές στη ζωή τους. Χώρισες πολιτισμένα και δεν κρατάς κακία στον πρώην σύντροφό σου. Δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί του, αλλά αναγνωρίζεις τα προτερήματά του.

Ο νυν μπορεί να είναι υπερβολικά οργανωτικός κι ο πρώην σου να ήταν αρκετά χαλαρός. Δε χρειάζεται να πεις στον νυν «Ξέρεις τι; Ο Τάσος δεν με άγχωνε, εσύ γιατί το κάνεις;». Μπορείς απλά να του ζητήσεις να είναι λίγο πιο χαλαρός χωρίς να πετάς βόμβες.

Ο Johnny Depp είναι έρωτας

Σε όλες αρέσει ο Johnny Depp και σε όλους αρέσει η Scarlett Johansson. Δεν είναι ανάγκη να ζηλέψει ο σύντροφός σου επειδή ξερογλείφεσαι όποτε βλέπεις στην τηλεόραση τους Πειρατές της Καραϊβικής. Άσχημο είναι να πεις ότι είσαι ερωτευμένη με τον Johnny Depp. Ακούγεται πολύ ρηχό και ανώριμο.

Ώρες-ώρες μου θυμίζεις τον αδερφό/πατέρα μου

Αν συγκρίνεις τον εαυτό σου με όλο σου τον περίγυρο, το πιο πιθανό είναι ότι θα βρεις έστω κι ένα κοινό με τον καθένα τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σύντροφό σου· σίγουρα έχει έστω κι ένα κοινό αρνητικό χαρακτηριστικό με τους αγαπημένους σου, το οποίο δεν πρέπει ποτέ να τονίσεις.

Εσένα η πρόθεση σου μπορεί να είναι καλή, δηλαδή να θέλεις να του δείξεις πώς φαίνεται πάνω σε έναν τσακωμό. Ίσως να θέλεις να κάνεις μία θετική σύγκριση, να του πεις δηλαδή ότι είναι προστατευτικός όπως ο πατέρας σου. Και τα δύο φάουλ είναι, ξέχνα το. Ο Φρόιντ σας παρακολουθεί από τον ουρανό και απολαμβάνει τη δικαίωση.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί η μητέρα σου παντρεύτηκε τον μπαμπά σου

Ξανά, εσύ μπορεί να έχεις καλές προθέσεις και ίσως ο πατέρας του να είναι αρκετά γοητευτικός. Θέλει όμως ο γιος να ακούσει αυτές τις λέξεις να βγαίνουν από το στόμα σου; Μάλλον όχι. Ο σύντροφός σου πιθανόν να μην έχει σκεφτεί ποτέ ότι οι γονείς του κάνουν σεξ, πόσο μάλλον αν ο πατέρας του έχει πέραση στο γυναικείο φύλο.

Έτσι κάνουν τα κοριτσάκια, όχι οι γυναίκες/Φέρσου σαν άντρας

Έχουμε φτάσει πλέον στο έτος 2020 και είναι φαιδρό ακόμα να λέμε ότι δεν είναι σωστό να προσβάλεις τη θηλυκότητα ή την αρρενωπότητα κάποιου. Είναι αγενές και φέρνεις τον άλλο σε δύσκολη θέση. Το σωστό είναι να υποδεικνύεις με χαλαρό τόνο στον άλλο αυτό που σε ενόχλησε, χωρίς χαρακτηρισμούς.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα