1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Το στιλάτο και οικονομικό item που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ντουλάπα σου


Τα cardigans ήταν αναμφίβολα τα items που μπήκαν στην γκαρνταρόμπα όλων το 2023 . Το σήμα κατατεθέν του οίκου Chanel ανήκει στα διαχρονικά κομμάτια της συλλογής μια γυναίκας και έχει φορεθεί από μαμάδες, γιαγιάδες και κόρες. Το 2023 όμως λόγω της επανεμφάνισής του από τον οίκο MiuMiu με τη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας 2023-24, αναδείχθηκε με το παραπάνω. Το εν λόγω κασμιρένιο cardigan, μπήκε στη wish list  πολλών γυναικών που ακόμα κι αν δεν αποκτήσουν το ίδιο ακριβώς, θέλουν να υιοθετήσουν το trend.

Τα cardigans αποτελούν μια πιο εκλεπτισμένη μορή της κλασικής μας ζακέτας καθώς έχουν πιο καθαρή γραμμή και αποπνέουν έναν χαρακτήρα πολυτέλιας. Ταυτόχρονα, είναι και πολύ πρακτικά ιδικά αν τα συνδιάσετε με την τεχνική του layering.

Επίσης, ενώ σε κρατάει ζεστή και στιλάτη, σου χαρίζει και έναν παριζιάνικο αέρα. Πρόκειται για ένα κομμάτι το οποίο έχει την έγκριση των Γαλλίδων, οι οποίες ως fashion icons το προτιμούν για τις καθημερινές χειμερινές τους εμφανίσεις.

Αν θες να είσαι πάντα ενημερωμένη για ό,τι αφορά τις εξελίξεις της μόδας, σου βρήκαμε ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου. Ο λόγος για το “viral” cardigan από την εταιρία MANGO, που έχει ξετρελάνει τους fashion lovers. Το συγκεκριμένο cardigan είναι ασπρόμαυρο ριγέ, κάνει τέλειο match με ένα πουλόβερ και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε look – είτε είναι πιο επίσημο ή casual.

Εμείς σου προτείνουμε έναν πολύ οικονομικό τρόπο να αντιγράψεις το εμβληματικό item του οίκου Chanel με μόνο 45,99 ευρώ από την εταιρία Mango. Ελπίζουμε να έχουμε πει αρκετά για να σε πείσουμε να το εντάξεις στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c-item-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b90Διαβάστε περισσότερα

Το τραγούδι της Μαρινέλλας που αφιέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μαρέβα

Ποια τέσσερα ζώδια θα επηρεάσει η νέα Σελήνη


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα