1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Οι τσάντες-βιβλία της Μαρίας-Ολυμπίας είναι το fashion statement της στέψης του Καρόλου που θα καθιερωθεί


Όλα περιμέναμε να τα δούμε, από στιλιστικής άποψης, στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου το περασμένο Σάββατο, στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ: Εντυπωσιακές τουαλέτες, κοσμήματα με διαμάντια αμύθητης αξίας που προκαλούν ζάλη, τα πιο πρωτότυπα και κομψά καπέλα… Κι όμως, από όλα αυτά, ένα ήταν το αξεσουάρ που έκλεψε την παράσταση και που -όπως όλα δείχνουν- θα αποτελέσει το απόλυτο καλοκαιρινό trend, αφού μπορεί ιδανικά να συμπληρώσει τόσο ένα επίσημο όσο και ένα street look: Οι τσάντες-βιβλία του brand της Μαρί Σαντάλ, τις οποίες σχεδίασε η κόρη της, Μαρία-Ολυμπία.

Μπορεί η ίδια η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ να μην παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις της βασιλικής στέψης, ωστόσο τα πρωτότυπα σχέδιά της ήταν εκεί, στα χέρια της μητέρας της, και φωτογραφήθηκαν κατά κόρον.

Συγκεκριμένα, η Μαρί Σαντάλ, συνοδευόμενη φυσικά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Παύλο, εμφανίστηκε στην τελετή φορώντας ένα κομψό baby blue φόρεμα της Mary Katrantzou και κρατώντας μία από τις τσάντες-βιβλία που έχει σχεδιάσει η κόρη της, σε ασορτί απόχρωση.

Το βιβλίο που ενέπνευσε το συγκεκριμένο σχέδιο δεν είναι άλλο από το “Αναζητώντας τον Χαμένο Χρόνο”, του Μαρσέλ Προυστ. Ο λόγος για το σημαντικότερο, ίσως, έργο του συγγραφέα, μεγέθους 3.200 σελίδες, στο οποίο εξετάζεται το θέμα της ακούσιας μνήμης και την απώλεια του νοήματος στον κόσμο.

Ωστόσο, η συλλογή της Μαρίας-Ολυμπίας δεν περιορίζεται στα μεγάλα κλασικά διηγήματα. Για τις πρωτότυπες τσάντες-βιβλία της εμπνέεται από την Αθήνα, από δημοφιλείς ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου, από τα αγαπημένα της σκυλάκια, καθώς και από βιβλία συνταγών για κοκτέιλ.

Πάρτε μια γεύση εδώ:

Όσα για την τιμή τους; Είναι ανάλογη της “γαλαζοαίματης” προέλευσής τους, αφού, σύμφωνα με το e-shop του brand, κυμαίνονται από 1.450 έως 1.740 ευρώ. Θα τα δίνατε;

Διαβάστε ακόμα:

ΙΑΣΩ Παίδων: 1η Ημερίδα για Γονείς «Πρώτος Χρόνος Ζωής – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

Αιμιλία Υψηλάντη για την κόρη της που έφυγε από τη ζωή: «Της οφείλω να είμαι αξιοπρεπής»

Προδότες: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη από το νέο τηλεπαιχνίδι


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα