1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Διάσημη κομμώτρια εξηγεί γιατί δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πιάνεις τα μαλλιά σου όταν είναι βρεγμένα!


Αλήθεια, πόσες φορές δεν πιάνουμε τα μαλλιά μας όταν είναι βρεγμένα; Ειδικά, το καλοκαίρι που αποτελεί μία από τις πιο συνηθισμένες μας κινήσεις, κυρίως στην παραλία. Αλλά να που αυτή η συνήθεια αποδεικνύεται καταστροφική για τα μαλλιά μας, όπως προειδοποιεί διάσημη κομμώτρια.

Ο λόγος για τη Rachel Valentine, η οποία μέσα από το TikTok εξηγεί γιατί δεν πρέπει ποτέ να δένετε τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένα.

Ο σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να πιάνεις τα βρεγμένα μαλλιά σου

Στο επίμαχο βίντεο, εξήγησε με πόση ευκολία σπάνε τα βρεγμένα μαλλιά, καθώς είναι εύθραυστα. Μάλιστα, για να γίνει κατανοητό στους χιλιάδες followers της, πήρε μια τούφα βρεγμένων μαλλιών και έδειξε την κίνηση μπροστά στην κάμερα.

«Όταν τα μαλλιά μας είναι βρεγμένα, στην πραγματικότητα λειτουργούν σαν ελαστική ταινία, τεντώνονται και επιστρέφουν. Αλλά μερικές φορές, όπως μόλις είδατε, σπάνε. Και όταν τα μαλλιά μας είναι στεγνά, δεν τεντώνονται», εξήγησε.

@rachelvalentinehair Replying to @Alice Barnes-Clark why we shouldnt tie our hair up when its wet! #haircaretips #hairbreakage #healthyhairtips ♬ original sound – Rachel Valentine

Και πρόσθεσε: «Έτσι, είναι πιο πιθανό να σπάσουν αν δέσετε τα μαλλιά σας βρεγμένα, επειδή είναι πιο ευάλωτα και θα τεντωθούν και μερικές φορές θα σπάσουν».

Αρκετοί χρήστες του TikTok μοιράστηκαν και δικές τους χρήσιμες συμβουλές.

«Θα μπορούσαμε να τα πλέξουμε χαλαρά όταν είναι βρεγμένα;», με τη διάσημη κομμώτρια να απαντά: «Ναι, αν χρειαστεί, αυτό θα ήταν μια χαρά!».

Διαβάστε επίσης

Πώς μπορείτε να μετατρέψετε το λίπος σε πολύτιμο «εργαλείο» ομορφιάς!

Πάντα υπάρχουν τρόποι να δεις την καθημερινότητά σου να αλλάζει προς το καλύτερο

Η Σοφία Καρβέλα έβαψε τα μαλλιά της καστανά και αυτή η αλλαγή της πάει πολύ


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα