1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η νέα σειρά κραγιόν της Victoria Beckham είναι εμπνευσμένη από τις Spice Girls!



Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, 14:00

Η νέα σειρά κραγιόν της Victoria Beckham είναι εμπνευσμένη από τις Spice Girls!

H Victoria Beckham έχει αποδείξει πως είναι ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα τα τελευταία χρόνια.

Έγινε σχεδιάστρια ρούχων με το brand της να πηγαίνει εξαιρετικά καλά ενώ εδώ κι αρκετό καιρό έχει και την δική της εταιρία καλλυντικών, την Victoria Beckham Beauty.

Το beauty brand της έχει μερικά εξαιρετικά προϊόντα skincare, ενώ η σειρά μακιγιάζ του brand είναι εξίσου υπέροχη. Η τελευταία προσθήκη είναι μια σειρά κραγιόν τα οποία αναβιώνουν την επιτυχία των Spice Girls!

Η συλλογή λέγεται Posh όπως το nickname της όταν ήταν στις Spice Girls και θα είναι διαθέσιμη online την 1η Οκτωβρίου στο επίσημο site Victoria Beckham Beauty.

Αποτελείται από εννιά αποχρώσεις, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με την λιγότερο δυνατή χρήση πλαστικού για το packaging. Καθεμία από τις αποχρώσεις έχει επίσης πολύ έξυπνο όνομα όπως το Spice, ένας τόνος του ginger ή το Play που είναι ένα πλούσιο berry χρώμα.

Αυτά τα κραγιόν έρχονται ως συνέχεια των lip pencils που είχε λανσάρει η Posh λίγο καιρό πριν και αποτελούσαν επίσης ύμνο στα 90’s.

«Ήθελα να δημιουργήσω το τέλειο nude κραγιόν για όλους, ανεξάρτητα από την απόχρωση της επιδερμίδας τους» δηλώνει η ίδια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το . σας πηγαίνει παντού!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα