1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Αυτά είναι το πιο ωραία σανδάλια της σεζόν!


Η ASH παρουσιάζει τη συλλογή #SUNDAZE για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, #ASHine The Road!

Στη συλλογή #SUNDAZE Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η ASH αποτυπώνει το αξέχαστο road trip δύο σύγχρονων κοριτσιών. Η περιπέτειά τους αντιπροσωπεύει ένα πνευματικό ταξίδι προς έναν πιο δυναμικό τρόπο ζωής και ένα πιο φωτεινό αύριο, συμβολίζοντας τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει η ζωή.

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b50
ASH, mainline

Τα #ASHgirls ταξιδεύουν σε διαφορετικά τοπία των ΗΠΑ, από ερήμους με φοίνικες έως ηλιόλουστες παραλίες, οδηγώντας vintage αυτοκίνητα. Φορώντας παπούτσια της ASH, επαναπροσδιορίζουν τις τάσεις της μόδας, επιδεικνύοντας με τόλμη το καλλιτεχνικό ένστικτο και το στιλ τους. Ποζάροντας ανέμελα, τα #ASHgirls αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό ενώ αποκαλύπτουν τα πρωταγωνιστικά στοιχεία της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: το ντένιμ, τα τρουκ, τα φθαρμένα εφέ και τα εντυπωσιακά ρεβέρ.

Η συλλογή πέδιλων αποκαλύπτει τα μοντέλα LOVER, MAUI και ILONA που αποτελούν την επιτομή μιας κομψής και σοφιστικέ εμφάνισης. Τα πρωτοποριακά MALIBU STRASS BIS συνδυάζουν στοιχεία στρας με ντένιμ, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για streetwear εμφανίσεις. Συνεχίζοντας την εξόρμησή τους, τα #ASHgirls φτάνουν σε μια έρημη έκταση στην οποία πρωταγωνιστούν τα καλοκαιρινά και τα αθλητικά κομμάτια. Είτε φορούν λευκά πουκάμισα, εφαρμοστά φορέματα και πέδιλα, είτε oversized σακάκια, κολάν και αθλητικά παπούτσια, επιδεικνύουν την αυτοπεποίθησή τους μέσα από διαφορετικά στυλ. Για παράδειγμα, το VICE είναι ένα εκθαμβωτικό χρυσό πέδιλο με λεπτά λουράκια και χοντρή σόλα που αποτυπώνει την πεμπτουσία της ASH, όντας απόλυτα ξεχωριστό. Τα πέδιλα PLAZA και PATSY επίσης ξεχωρίζουν χάρη στα τρουκ που κοσμούν τα λουράκια τους, αποπνέοντας σέξι διάθεση. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης νέα street αθλητικά παπούτσια, όπως τα MOONLIGHT, SUNSTAR και STARMOON, ενώ παρουσιάζει ξανά τα ανανεωμένα best-seller αθλητικά μοντέλα RACE και ADDICT.

Η ιστορία συνεχίζεται σε ένα ρετρό μοτέλ, συνδυάζοντας αβίαστα μια σύγχρονη ατμόσφαιρα με vintage στοιχεία. Τα #ASHgirls επιδεικνύουν τα άνετα πέδιλα VIKING που είναι διακοσμημένα με τρουκ και έχουν χοντρή σόλα, αποπνέοντας έναν συνδυασμό πρακτικότητας και τολμηρού στυλ. Αντίθετα, το μοντέλο KENTUCKY χαρακτηρίζεται από έντονη πρωτοτυπία, χάρη στο χοντρό τακούνι και το μαύρο δέρμα υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, τα κλασικά καφέ πέδιλα PAQUITO με τα κρόσσια συνδυάζουν το σύγχρονο στυλ με μια νοσταλγική διάθεση, ενσαρκώνοντας την ελευθερία και το ατίθασο πνεύμα, χάρη στα ημικυκλικά τρουκ και τα μινιμαλιστικά κεντημένα σχέδια. Οι αυθόρμητες πόζες και το γέλιο των κοριτσιών που σταματούν σε ένα βενζινάδικο δείχνουν μια ζωηρή και ανέμελη πτυχή της προσωπικότητάς τους. Αυτά τα αβίαστα κουλ κοριτσίστικα λουκ αποτελούν το πιο συναρπαστικό κομμάτι του ταξιδιού.

Η τελευταία στάση είναι στο Venice Beach, όπου βλέπουμε μια εξαιρετική σειρά γυναικείων και ανδρικών αθλητικών παπουτσιών που καλούν όλους τους λάτρεις της μόδας να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες. Το μοντέλο SUPER διαθέτει πιο λεπτό επάνω τμήμα με διάτρητη σχεδίαση, ενώ τα SUNSET και MOONLIGHT υιοθετούν νοσταλγικά μοτίβα με επιμελώς φθαρμένη σχεδίαση. Το SUNSTAR παρουσιάζουν μια ανανεωμένη πρόταση, χάρη στη χοντρή σόλα με το ακανόνιστο σχήμα και στον συνδυασμό μαύρου και λευκού χρώματος.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 2103408400

Διαβάστε επίσης

Ήρθε το τέλος του oversized blazer;

Ρομπέρτο Καβάλι: Ο διάσημος σχεδιαστής άφησε την τελευταία του πνοή στη Φλωρεντία


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα