1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι σημαίνει αν δεις ότι είσαι στο κρεβάτι με το αφεντικό, έναν πρώην, ή μια φίλη σου;


Κατά τη διάρκεια της νύχτας βλέπουμε από 3 ως 5 όνειρα. Σου έχει τύχει όμως να δεις σεξουαλικά όνειρα; Αν ναι, σίγουρα θα ξύπνησες με ένα «τι έγινε ρε παιδιά;». Ξέρουμε εμείς τι έγινε.

Σεξ με κάποιον που δεν πρέπει
Θα μπορούσε να είναι με τον σύζυγο της καλύτερής σας φίλης, το αφεντικό σας ή οποιονδήποτε που είναι απλώς don’t οποιαδήποτε και μόνο σκέψη.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος σας να εξερευνήσετε υποσυνείδητα μια περιέργεια για κάποιον. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική ενοχή που νιώσατε στη σχέση σας.

Σεξ με έναν celebrity
Αχ να κρατούσε λίγο παραπάνω εκείνη η προσωπική στιγμή με τον Brad Pitt… ή με τον Jake Gyllenhaal. Τα σεξουαλικά όνειρα με διάσημους μπορεί να αντιπροσωπεύουν την επιθυμία να είσαι περισσότερο στο προσκήνιο ή να ζήσεις μια ζωή γεμάτη φήμη και πλούτο. Μπορεί επίσης να σημαίνουν ότι λαχταράς να ενισχύσεις την κοινωνική σου θέση.

Σεξ με τον πρώην σου
Όχι, επειδή τον είδες στον ύπνο σου έτσι, μην βιαστείς να του στείλεις μήνυμα. Το να ονειρεύεσαι τον πρώην σου δεν είναι απαραίτητα σημάδι ότι είστε γραφτό να είστε μαζί. Είναι πιο πιθανό ότι υποσυνείδητα επεξεργάζεσαι τα παλιά συναισθήματα που έχεις γι’ αυτή τη σχέση. Αυτό το είδος ονείρου μπορεί να εμφανιστεί επίσης όταν ξεκινάς μια νέα σχέση και ξαφνικά βρίσκεσαι να αντιμετωπίζεις παλιά ζητήματα οικειότητας, στενοχώριες, κακές συνήθειες ή άλλα μεγάλα συναισθήματα που ένιωθες με μια πρώην αγάπη.

Σεξ σε δημόσιο χώρο. (Και σε βλέπουν!)
Αν ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ δημόσια και ότι σας πιάνουν μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεσαι ανασφαλείς στην πραγματική ζωή ή ανησυχείς ότι οι άνθρωποι μιλούν πίσω από την πλάτη σου.

Σεξ εκτός του συνηθισμένου σεξουαλικού σας προσανατολισμού

Είτε είσαι γκέι είτε στρέιτ, είναι πολύ συνηθισμένο να ονειρεύεσαι ότι κάνεις σεξ με κάποιον που δεν θα επέλεγες λόγω φύλου. Και μερικές φορές αυτά τα όνειρα σε κάνουν να αναρωτιέσαι για τη σεξουαλική σου ταυτότητα.

Τα όνειρα σπάνια είναι κυριολεκτικά και αυτό το είδος μπορεί να υποδηλώνει ότι η άποψή σου για το τι σημαίνει να είσαι άντρας ή γυναίκα εξελίσσεται και όχι ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός.

Αυτά τα όνειρα μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν μια αύξηση της αυτοπεποίθησης και της αυτοαποδοχής. Για παράδειγμα, το να αγαπάς κάποιον του ίδιου φύλου στα όνειρά σου μπορεί μερικές φορές να αντανακλά πόσο αγαπάς τον εαυτό σου.

Φωτογραφίες: Unsplash

Μια ματιά ακόμα: 17 ειλικρινείς ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε πριν από το γάμο για να ξέρετε αν ταιριάζετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα