1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 πρωινές συνήθειες που μπορείς να αποκτήσεις για να σώσεις τη σχέση σου!


Όλες οι σχέσεις είναι δύσκολες και όλες οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια για να παραμείνουν υγιείς. Ποιες είναι οι πρωινές συνήθειες που μπορείς να ακολουθήσεις και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σχέση σου;

#1. Μην τρέχετε να σηκωθείτε κατευθείαν από το κρεβάτι μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι. Αγκαλιάστε τον σύντροφό σας και φιλήστε τον τρυφερά στον λαιμό.

#2. Ετοιμάστε του πρωινό! Ακόμα και αν δεν τρώει πρωινό στο σπίτι μπορείτε να του φτιάξετε ένα μίνι lunch box που θα εκτιμήσει δεόντως στο γραφείο.

#3. Όταν τον αποχαιρετήσετε για τη δουλειά φιλήστε τον λίγη ώρα παραπάνω από τον συνηθισμένο χρόνο.

#4. Δώστε του μια έξτρα αγκαλιά πριν φύγει για τη δουλειά.

#5. Λίγες ώρες αργότερα μπορείτε να του στείλετε ένα ωραίο μήνυμα για να του πείτε πόσο τον αγαπάτε (αυτή η συνήθεια μπορεί να μην είναι καθημερινή αλλά θα πρέπει να υπάρχει στο εβδομαδιαίο σας πλάνο).

#6. Κάποια πρωινά, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, μπορείτε να ξυπνάτε λίγη ώρα νωρίτερα και να του κάνετε ένα ωραίο μασάζ.

#7. Μοιραστείτε μεταξύ σας έναν λόγο που σας αρέσει να ξυπνάτε ο ένας δίπλα στον άλλον. Επαναλάβετε παρόμοιες ερωτήσεις αλλά με άλλο περιεχόμενο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

#8. Πρωινό στο κρεβάτι! Ετοιμάστε μείγμα για pancakes από το βράδυ της Παρασκευής και κάντε του έκπληξη το Σάββατο το πρωί με έναν δίσκο στο κρεβάτι που θα περιλαμβάνει το αγαπημένο του πρωινό.

#9. Τραβήξτε μια φωτογραφία σας να του στέλνει ένα φιλί ή βγάλτε φωτογραφία ένα από τα αγαπημένα του σημεία πάνω στο σώμα σας και εφνιδιάστε τον στο γραφείο.

#10. Απολαύστε μαζί ένα μπάνιο μαζί με τον καλό σας πριν φύγετε για τη δουλειά. Να είστε σίγουρες πως αυτή η συνήθεια θα σας φέρει πολύ κοντά.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα