1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι έχει το Spotify Wrapped σου βάσει ζωδίου


Για να κλίκαρες αυτό το κείμενο, είτε σε αφορούν τα ζώδια, είτε χρησιμοποιείς Spotify, είτε ήθελες να διαβάσεις κάτι αστείο. Μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά ότι θα θα πετύχεις ένα από τα τρία εδώ – δε λέμε ποιο.

Επίσης θα αναφέρουμε ότι το Spotify πληρώνει 0,003 δολάρια ανά stream στους καλλιτέχνες, και αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει σύντομα, με λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες να μην πληρώνονται καν αν δεν συμπληρώσουν ένα συγκεκριμένο νούμερο streams.

Κριός
Το Spotify είπε ότι ακούς υπερβολικά πολλή δημοφιλή μουσική. Αναρωτιέται γιατί δεν χρησιμοποιείς τον αλγόριθμό του περισσότερο, έχει πράγματα να σου προτείνει. Επίσης, πέρασες 1.270 λεπτά να δημιουργείς playlist για γυμναστική, και μόνο 19 λεπτά να την ακούς.

Ταύρος
Το αγαπημένο σου είδος μουσικής ήταν “Κατάθλιψη που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το σεξ, καταλήγοντας να γίνει ακόμα πιο εμφανής”. Το προσωπικό σου μήνυμα από τοπ καλλιτέχνη ήταν ο The Weeknd να σου ζητάει να παίξεις κομπάρσος στην επόμενη σειρά του επειδή εμφανώς δεν σέβεσαι αρκετά τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Εξακολουθείς να έχεις τον Παντελή Παντελίδη ως τοπ καλλιτέχνη, δεν θα πούμε κάτι παραπάνω.

Καρκίνος
Ο Μητροπάνος είναι σταθερά στους τοπ καλλιτέχνες σου, όπως και η Beyonce. Μουσικά υπάρχουν πολλά πράγματα στο ενδιάμεσο, αλλά το ξέρεις πως δεν ισχύει το ίδιο και για την προσωπικότητά σου.

Λέων
Πέρασες 7.000 λεπτά της χρονιάς σου να ακούς το “Ζου μπιζού μπιζού” στο repeat. Είσαι καλά; Η ομάδα του Spotify αναρωτιέται αν πέθανες με το λάπτοπ ανοιχτό. Στέλνουν κάποιον στο σπίτι σου, επειδή ξέρουν πού μένεις. Έχεις να δώσεις εξηγήσεις για κάποια πράγματα.

Παρθένος
Το αγαπημένο σου είδος για το 2023 ήταν “κλαμπίδια” και οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες της χρονιάς δεν έχουν ονόματα που ξέρεις να προφέρεις. Η τοποθεσία σου ορίστηκε σε Berghain.

Ζυγός
Η τοποθεσία σου ορίστηκε σε Berkeley, η Charli XCX έστειλε προσωπικό μήνυμα αποκαλώντας σε μια πολύ κακή λέξη (αλλά φιλικά).

Σκορπιός
Η μέταλ κυλάει στο αίμα σου, αλλά επίσης η μιζέρια κυλάει στο αίμα σου, οπότε όταν λέμε μέταλ εννοούμε πρόσφατα πειραματικά πράγματα που οι παλιότεροι φαν της μέταλ θέλουν να σταυρώσουν. Πέρασες 666 λεπτά ακούγοντας επίσης Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τοξότης
Δεν άκουσες τίποτα που να έχεις ψάξει, άφησες τον αλγόριθμο να πιάσει τα ηνία ολόκληρη την χρονιά και μετά έκανες Shazam τα αγαπημένα σου κομμάτια για να τα κατεβάσεις παράνομα στο κινητό – επειδή δεν έχεις πάντα δεδομένα για Spotify. Το ίντερνετ δεν ξέρει τι να κάνει μαζί σου.

Αιγόκερως
Θα γράφαμε κανονική παράγραφο αλλά τα πάντα μέσα στο Spotify Wrapped σου ήταν σχετικά μ την τζαζ, άρα δεν μπήκαμε στον κόπο.

Υδροχόος
Το αγαπημένο σου είδος μουσικής για το 2023 ήταν “ψαγμένα indie που άφηνες να παίζουν στο mute για να μαζέψουν περισσότερα λεπτά από τις ένοχες ποπ απολαύσεις σου”. H Charli XCX εμφανίστηκε ούτως ή άλλως για να σε αποκαλέσει την ίδια κακή λέξη.

Ιχθείς
Δεν τσεκάραμε αν έβγαλε φέτος άλμπουμ η Μποφίλιου και δεν πρόκειται να τσεκάρουμε, αλλά εσύ δεν χρειάζεσαι νέο άλμπουμ. Ούτως ή άλλως, για πράγματα από το παρελθόν δεν έκλαιγες; Πέρασες 19.600 λεπτά να κλαις για πράγματα του παρελθόντος.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα