1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 5 ζώδια που δεν αντέχουν μόνα τους


Υπάρχουν άνθρωποι αυτάρκεις, που θα μπορούσαν να μείνουν με τον εαυτό τους για πολύ καιρό και να είναι εντάξει. Και υπάρχουν και οι άνθρωποι που χρειάζονται να είναι κομμάτι μιας σχέσης. Νιώθουν ότι λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται δίπλα σε κάποιον άλλο, και προφανώς τα άστρα θα είχαν άποψη επί αυτού. Για να ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που σπάνια θα τα πετύχεις χωρίς σύντροφο.

Καρκίνος
Όταν είναι μόνος, υποφέρει. Δεν αντέχει να μην μοιράζεται την ζωή του με κάποιον άλλο άνθρωπο, και γι’ αυτό σπάνια θα τον δεις μόνο του. Είναι από τα άτομα που, ακόμα κι αν ξέρουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό, θα παρασυρθούν και θα αποθέσουν όλες τις ελπίδες τους σε μια νέα σχέση, και κάθε φορά προσεύχονται να βρήκαν κάτι αληθινό.

Λέων
Το κλισέ για τον Λέοντα λέει πως θέλει να φαίνεται. Πώς θα φαίνεται, λοιπόν, κάποιος χωρίς κοινό; Οι Λέοντες βρίσκουν αυτό το πολυπόθητο κοινό στα άτομα με τα οποία δένονται συναισθηματικά, και χρειάζονται άφθονη προσοχή για να… ανθίσουν. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν είναι παράξενο να τους βλέπεις να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις επειδή αισθάνονται μοναξιά, και δεν την αντέχουν, τους σκοτώνει.

Σκορπιός
Αν όχι ο Σκορπιός, τότε ποιος; Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια (αλλά και αρκετά κρυφή μερικές φορές) ανάγκη να βλέπει τον εαυτό του ως μέρος μιας ολότητας. Αυτό δεν θα μπορούσε παρά να ισχύει (και με το παραπάνω) και στα ερωτικά του. Ένας Σκορπιός απλά δεν αισθάνεται ο εαυτός του αν δεν έχει κάποιον σύντροφο για να τον βοηθά να βλέπει τον εαυτό του καλύτερα και να μην στηρίζεται τόσο πολύ στις άμυνές του.

Αιγόκερως
Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, αλλά αυτό το ζώδιο είναι κατά βάθος σχεσάκιας. Χρειάζεται την γλυκιά επιβεβαίωση που θα σου δώσει μια σχέση και γίνεται ακόμα καλύτερος μέσα από αυτήν. Πάνω από όλα, όμως, ο Αιγόκερως είναι πρακτικός άνθρωπος, άρα απλά θα σου πει πως δεν του αρέσει να κοιμάται μόνος. Είναι μια δικαιολογία κι αυτή.

Ιχθείς
Έχει ανάγκη να βλέπει τον εαυτό του να αντικατοπτρίζεται στα μάτια ενός άλλου. Αν αυτό σου ακούστηκε μελοδραματικό, τότε καλωσόρισες στο μυαλό αυτού του τόσο παράξενου ζωδίου. Το μελόδραμα κυλά στο αίμα τους και πρέπει λίγο-πολύ να το αποδεχτείς πριν μπλέξεις μαζί τους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν πολλά να προσφέρουν σε μια σχέση, αρκεί να ξέρουν 100% γιατί βρίσκονται εκεί.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα