1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Τα 7 trends κοσμημάτων του 2024


Είναι γεγονός ότι το boho-chic έχει φανατικό κοινό και αγαπάται από όλα τα κοινωνικά στρώματα γυναικών. Το 2023 προμήνυε την επιστροφή του αφού μεμονωμένα βλέπαμε την αναφορά του boho chic από τους περισσότερους οίκους με χάντρες και δαχτυλίδια, παρά το γεγονός ότι οι ready to wear συλλογές τότε δεν είχαν συνάφεια.

Μια γρήγορη ματιά στα φθινοπωρινά σόου του 2024 και ξαφνικά οι αέρινες μπλούζες, οι δερμάτινες κάπες και τα χρυσά, animal print κοσμήματα αποκτούν νόημα. Στο ντεμπούτο της Chemena Kamali ως creative director του οίκου Chloé, το αιώνια boho-chic girl Sienna Miller ήταν εκεί και καθόταν στην πρώτη σειρά.

Μπορούμε όμως να μιλήσουμε με ασφάλεια για την αναβίωση της τάξης, με μοναδικό κριτήριο τις τάσεις των κοσμημάτων;

Ομολογώ πως είναι κάπως ριψοκίνδυνο. Παρά το τι θα ήθελε να πιστεύετε το TikTok, ο κύκλος των τάσεων στην πραγματικότητα δεν κινείται τόσο γρήγορα. Αντίθετα, οι ιστορίες κοσμημάτων στις φθινοπωρινές πασαρέλες ενσωματώνουν την boho αισθητική του 2024.

Αντί για κολιέ τύπου Coachella, είδαμε μια πληθώρα από minimal μενταγιόν, από την Bottega Veneta έως την Gabriela Hearst και τον Tom Ford. Από γυαλιστερές πέτρες και αφηρημένα σχήματα, μέχρι λεπτές αλυσίδες και δερμάτινα σχοινιά. Τα animal prints επέστρεψαν, αλλά αντί για φίδια και αστακούς ή χαριτωμένες αγελάδες και καρφίτσες δεινοσαύρων, η Chloé αναζωογόνησε το snake print της και έκρυψε περίτεχνα, μίνι κεφάλια αλόγων από παλαιωμένο χρυσό, ενώ ο οίκος Jonathan Anderson χρησιμοποίησε μικροσκοπικά περιστέρια ζωγραφισμένα σε δαχτυλίδια boho.

Σε άλλες περιπτώσεις είδαμε περιδέραια και σκουλαρίκια Calder-esque, γλυπτά κολιέ και καρφίτσες να πρόσφεραν μια συγκινητική, εκφραστική εναλλακτική στην quite luxury αισθητική που πρωτοστατεί τώρα. Θα λέγαμε ότι είναι αυτή η μια πινελιά chic που χρειάζεστε για να εξισορροπήσετε το boho.

Κάντε scroll down για να βρείτε εννέα τάσεις κοσμημάτων από τις συλλογές του φθινοπώρου του 2024.

Εκκρεμές

Μια μακριά αλυσίδα και μια κρεμαστή πέτρα ή γλυπτό μπορούν να κάνουν ένα ηχηρό statement.

Full-Look

Το styling γίνεται εύκολο με ασορτί υφασμάτινα κοσμήματα.

Builtin

Από καρφίτσες μέχρι πέτο, αυτή τη σεζόν τα κοσμήματα έρχονται να ολοκληρώσουν το Look

Animal Kingdom

Λύκοι, άλογα, πεταλούδες αποτελούν τη σύνθεση του trend

Twists and Turns

Πλακέ μέταλλα, λυγισμένα και διπλωμένα σε νέους όγκους.

Chandelier

Τα κλασικά chandelier σκουλαρίκια ανακατασκευασμένα και ιδιαιτέρως πολυτελή έρχονται σε νέα σχέδια

Link Up

Ογκώδεις αλυσίδες για να τις φορέσετε πάνω από τα αγαπημένα σας φθινοπωρινά πλεκτά

Διαβάστε επίσης

Το “Maestro” επιστρέφει – Πότε θα προβληθεί σε Mega και Netflix

Aenaon°: Το premium Ελληνικό skincare brand στο Dubai Derma 2024


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα