1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Δέσποινα Βανδή με εφαρμοστή neon ολόσωμη φόρμα


Η Δέσποινα Βανδή συμμετείχε στο φεστιβάλ, Colourday Festival στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Το main act της διοργάνωσης άνηκε στη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία επέλεξε η εμφάνισή της να είναι εναρμονισμένη με το πολύχρωμο και χαρούμενο κλίμα του φεστιβάλ. Έτσι, ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια neon ολόσωμη φόρμα με glam bra top στο ίδιο χρώμα που φέρει την υπογραφή της Celia Kritharioti.

Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε το look της με εντυπωσιακά μεγάλα γυαλιά και νύχια σε τιρκουάζ χρώμα. Η Βάσω Νακοπούλου επιμελήθηκε το μακιγιάζ και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος το χτένισμα.

Μία τολμηρή επιλογή που αναδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Και στην  περίπτωσή της… τα λόγια είναι περιττά!

Δείτε τη Δέσποινα Βανδή με την ολόσωμη φόρμα

%ce%b7-%ce%b4%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%ae-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ae-neon-%ce%bf%ce%bb%cf%8c%cf%83%cf%89%ce%bc0

Διαβάστε επίσης

32η Athens Fashion Week: Το Καλλιτεχνικό Σχολείο του Γέρακα άφησε άφωνο το κοινό με τις μοναδικές τους δημιουργίες και ταλέντο!

Thylane Blondeau: Πώς είναι σήμερα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου; Γιατί βρίσκεται στην Ελλάδα;

Fashionable βουτιές με τη νέα συλλογή μαγιό sloggi Shore


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα