1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Οι τάσεις του φθινοπώρου, μέσα από φανταχτερές streetstyle επιλογές


Φανταχτερά ρούχα με εντυπωσιακό χαρακτήρα επέλεξε για φέτος το φθινόπωρο, η Βασιλίνα Μαριόλη με το γνωστό streetstyle brand “Who hurt you”.

Η σειρά έχει ήδη διατεθεί στις Αθηναϊκές boutique, ενώ πολλοί celebrities ξεχώρισαν ήδη μέσα στις νέες δημιουργίες. Ανάμεσα τους το μοντέλο παγκόσμιου πλέον βεληνεκούς, Υπαπαντή Βασιλά, στο no1 show του καλοκαιριού με dj τον Solomun.

%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%b8%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%cf%8e%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%840

“Who hurt you” — the story.

“Who hurt you” σημαίνει «ποιός σε πλήγωσε». Πρόκειται για ένα αίσθημα τόσο βέβαιο ότι θα το αισθανθεί κάποιος κατά τη διάρκεια της ζωής του, όσο, το τόσο διαδεδομένο αίσθημα της αγάπης, αλλά και αυτό της οργής, της αποτυχίας, της επιθυμίας και της εργατικότητας.

Από τα 5 σίγουρα συναισθήματα της λίστας μου επέλεξα αυτό, γιατί σου αφήνει σίγουρα, σημάδια. Και αν όχι ακόμα, κάποτε. Σημάδια που θα χρειαστούν θεραπεία, την όποια! Εδώ λοιπόν, ήρθα να σου προσφέρω ένα δώρο.

%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%b8%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%cf%8e%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%842

Ρούχα με χαρακτήρα δυνατό για να τα φοράς και να δείχνεις άτρωτος ακόμα και αν δεν νιώθεις ότι είσαι. Ακόμα και αν δεν είσαι. Αντρικό και γυναικείο στυλ γιατί αν ντυθείς κατάλληλα μπορείς να μπεις σε οποιοδήποτε δωμάτιο, remember that!

Δείτε τη συλλογή στο whohurtyou.gr

Διαβάστε επίσης

Φέτος, τον χειμώνα ξέχνα το μαύρο – Αυτό είναι το χρώμα που κυριαρχεί στη μόδα

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα κι εμείς κρατήσαμε το σικάτο φόρεμά της

Τζένη Μελιτά: Παντρεύτηκε με τρία διαφορετικά νυφικά – Το ένα πιο ωραίο από το άλλο!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα