1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Αυτό είναι το φόρεμα που προκάλεσε οργή στα φετινά Όσκαρ


Τα φετινά βραβεία Όσκαρ στο ενδυματολογικό κομμάτι ήταν κάτι σαν.. μπαχτσές που τα είχε όλα. Είχε, όμως, κι ένα φόρεμα που προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter και σίγουρα αρκετών καλεσμένων την 95η τελετή.

Κι αναφερόμαστε στη λευκή υπερπαραγωγή δημιουργία που έβαλε η Tems, η οποία προφανώς εντυπωσιάστηκε μόλις είδε το κομμάτι, θεωρώντας πως με αυτό θα “κλέψει” τις εντυπώσεις και θα τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Και το πέτυχε, αλλά για τους εντελώς λάθος λόγους. Γιατί ναι μεν, το λευκό φόρεμά της έγινε viral, όμως, έχει προκαλέσει μεγάλη οργή. Ενώ στα social media χαρακτήρισαν την ίδια ως την πιο “αγενή καλεσμένη” των φετινών Όσκαρ!

Το φόρεμα με το τεράστιο τούλι που έγινε viral

Ο λόγος; Το φόρεμα της Tems – η οποία συνέγραψε το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι «Lift Me Up» της Ριάνα, για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» – είχε ένα τεράστιο ψηλό τούλι που τυλιγόταν γύρω από το κεφάλι της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στη διάρκεια της βραδιάς, όσοι κάθονταν πίσω τους να μη μπορούν να δούνε τίποτε. Μάλιστα, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, δείχνουν τις προσπάθειες των πισινών της να προσπαθούν να δουν στη σκηνή. Για εμάς τους τρίτους ως εικόνα είναι αστεία, για τον κόσμο όμως, δεν ήταν καθόλου.

Το ίδιο και για τους χρήστες του Twitter που εκνευρίστηκαν μαζί της, κατηγορώντας την πως δεν σκέφτηκε τους υπόλοιπους με τη συγκεκριμένη υπερβολική ενδυματολογική επιλογή. Και τα αστεία tweets έδωσαν και πήραν. «Τι βλέπουν οι άνθρωποι που κάθονται πίσω από την Tems;» έγραψε κάποιος, αναρτώντας δίπλα στη φωτογραφία της μια άλλη με μια λευκή κουρτίνα.

«POV: Κάθεσαι πίσω από την Tems και παρακολουθείς τα Όσκαρ» σχολίασε ένας άλλος με μια εικόνα ενός λευκού υφάσματος. «Φανταστείτε να περιμένετε όλη σας τη ζωή να κερδίσετε μια πρόσκληση για τα Όσκαρ και να ανακαλύπτετε ότι η θέση σας είναι πίσω από την Tems»,σχολίασε ένας άλλος.

Δείτε κάποια από αυτά

Διαβάστε επίσης

Η Άντζελα Μπάσετ δεν χειροκρότησε τη νίκη της συνυποψήφιάς της Λι Κέρτις στα Όσκαρ – Γυναικεία αλληλεγγύη; Τι είναι αυτό

Με τη λάμψη των Όσκαρ: Δερματολόγος του Hollywood αποκαλύπτει τις θεραπείες των stars πριν τη μεγάλη βραδιά!

Όσκαρ 2023: Η αριστοκρατική εμφάνιση της Μαλάλα Γιουσαφζάι στο νέο «σαμπανιζέ» χαλί


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα