1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να κάνεις τρίο σωστά


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνεις τρίο. Το είδες σε μια τσόντα ή σε μια σειρά του Νέτφλιξ (έχει τρελή διαφορά πλέον;) και σου φάνηκε ωραίο. Το έκανε ένας γνωστός σου και ζήλεψες. Το έκανε ένας φίλος σου, αλλά όχι μαζί σου, και θες να εκδικηθείς.

Οκέι, αυτό το τελευταίο δεν είναι αναγκαστικά σωστός λόγος για να κάνεις τρίο, και σεξ γενικότερα με κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι συμβαίνει.

Μπορεί να σου έρθει η έμπνευση όταν είσαι σόλο, σε σχέση, όταν γίνεις το τρίτο άτομο και αποφασίσετε να δοκιμάσετε την πιο προχώ λύση. Μπορεί να πάρετε την απόφαση τρεις άγνωστοι μεταξύ σας επειδή μοιραστήκατε μια ωραία βραδιά με γέλια και κρασιά. Μπορεί να είναι προμελετημένο και οι συμμετέχοντες να έχουν περάσει κάστινγκ. Όλα είναι πιθανά. Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε πώς να το στήσεις και να το απολαύσεις σωστά.

Βήμα πρώτο: Ποτέ τρεις γνωστοί μεταξύ τους άνθρωποι
Ο σκοπός είναι στους δύο να χωρέσει τρίτος, όχι να περιπλέξουμε την ήδη υπάρχουσα σχέση δύο ανθρώπων με κάποιον φίλο ή γνωστό τους. Αν είστε ζευγάρι, κάποιο άγνωστο σε εσάς άτομο ίσως είναι πιο ασφαλής επιλογή. Αν είστε σε πιο χαλαρό πλαίσιο, ιδανικά θα πρέπει το ένα άτομο να λειτουργεί ως κοινός παρονομαστής των άλλων δύο, και μέχρι εκεί.

Βήμα δεύτερο: Το αλκοόλ δεν είναι πάντα σύμμαχος
Πέρα από το γεγονός ότι είναι διαβόητος εχθρός ενός σκληρού πέους, η ʺχαλάρωση των αναστολώνʺ που υπόσχεται το αλκοόλ είναι ήδη περίεργο κόνσεπτ, και σε ένα πλαίσιο με άλλα δύο άτομα το πράγμα μπορεί να γίνει περίεργο. Καλύτερα να φάτε την αρχική κρυάδα νηφάλιοι, και να την ζεστάνετε με τις πράξεις σας.

Βήμα δύο κόμμα πέντε: Ούτε τα ναρκωτικά
Σόρι.

Βήμα τρίτο: Οι πράξεις σας
Ειδικά αν η πηγή έμπνευσης ήταν κάποιο πορνό, εδώ πρέπει να δώσεις σημασία: Η φάση θα κρατήσει περισσότερο από πορνό, κυρίως γιατί θα φάτε μπόλικη ώρα σε προκαταρκτικά. Και είναι λογικό, επειδή τα προκαταρκτικά θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι σεξουαλικές δυναμικές έχουν σχηματίσει τα σώματά σας χωρίς καν να το σκεφτείτε, καθώς και τι όρια έχει ο καθένας.

Βήμα τέταρτο: Όχι περφόρμανς
Ξανά, ένα πρόβλημα που δημιουργούν οι τσόντες. Το σεξ με ένα άλλο άτομο δεν είναι ποτέ όπως ακριβώς το φανταζόμασταν, και η παρουσία έξτρα ατόμου στο κρεβάτι απλά αυξάνει τις πιθανότητες για εκπλήξεις και αυτοσχεδιασμούς. Μην πας να ξεκινήσεις ένα τρίο πιστεύοντας ότι υπάρχει κάποια καθολική χορογραφία και μια νοητή λίστα με σεξουαλικές πράξεις που πρέπει να συμβούν.

Βήμα πέμπτο: Όχι περφόρμανς αρρενωπότητας/θηλυκότητας
Οι πιθανότητες λένε ότι τουλάχιστον δύο από τα τρία άτομα θα είναι του ίδιου φύλου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει άβολες στιγμές αν είσαι άτομο που θες να γνωρίζουν οι γύρω σου ότι δεν σου αρέσει να σε ακουμπάνε άτομα του ίδιου φύλου, και μπορεί να οδηγήσει σε καραγκιοζιλίκια στην συμπεριφορά σου, τα οποία ίσως να ξενερώσουν τα άλλα δύο άτομα. Ξανά, εδώ δεν προσδιορίζουμε τίποτα για το φύλο, όλοι έχουν ισότιμες πιθανότητες στα καραγκιοζιλίκια. Και μην πας να κάνεις τρίο αν πιστεύεις ότι μπορείς να αποφύγεις τις στενές επαφές τρίτου τύπου.

Βήμα έκτο: Αν κάτι σου φανεί αστείο, γέλα
Τα τρίο μπορούν να γίνουν πάρα πολύ άβολα και ο καλύτερος τρόπος να σπάσετε την αμηχανία και να συνεχίσετε ακάθεκτοι είναι να γελάσετε όλοι με το πόσο άβολοι είστε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την στιγμή που κόβονται τα γέλια επειδή κάποιος πήρε μπρος. Μετά παίρνετε και οι άλλοι δύο μπρος, έτσι πάνε αυτά.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα