1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Μάθε σε 5 λεπτά αν ο σύντροφός σου είναι ο ένας και μοναδικός που αξίζεις να έχεις στο πλευρό σου

Είσαι λίγους μήνες ζευγάρι με τον αγαπημένο σου ή μερικά χρόνια; Όσο καιρό και αν είστε μαζί σήμερα μπορείς να μάθεις αν αυτός είναι ο ένας και μοναδικός που αξίζεις να έχεις στο πλευρό σου.

#1. Του λες πράγματα που δεν λες σε κανέναν άλλον; Τότε τον έχεις βαθιά στην καρδιά σου και σε νοιάζει πραγματικά η άποψή του.

#2. Του επιτρέπεις να σε βλέπει ακόμα και όταν είσαι στα χειρότερά σου; Τότε τον νιώθεις πολύ κοντά σου και έχεις ξεπεράσει όλες τις ανασφάλειες που έχεις όταν είσαι μαζί του.

#3. Τον σέβεσαι και θέλεις να ακούς τη γνώμη του; Τότε αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ ξεχωριστός μέσα στην καρδιά σου.

#4. Νιώθεις πως θέλεις να τον γνωρίσεις στους γονείς σου; Αυτό είναι ένα συναίσθημα που δεν το νιώθουμε με όλους τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή μας.

#5. Μπορείς να φανταστείς ένα κοινό μέλλον για εσάς τους δύο; Τότε προχώρα και μην φοβάσαι τίποτα.

#6. Δεν φοβάσαι να διαφωνήσεις μαζί του; Τότε έχετε μια πολύ υγιή σχέση και η επικοινωνία που έχετε αναπτύξει σας βοηθάει να μένετε δεμένοι και να αντιμετωπίζετε όλες τις προκλήσεις της ζωής μαζί.

#7. Νιώθεις την ανάγκη να λύνεις μαζί του όλες σας τις διαφορές και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του; Συνέχισε έτσι γιατί είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

#8. Νιώθεις έλξη για εκείνον; Καλά τα συναισθήματα αλλά είναι επίσης σημαντικό να ποθείς το άλλο σου μισό και να απολαμβάνεις το σεξ μαζί του.

#9. Αν γελάτε με τα ίδια αστεία τότε δεν χρειάζεται να ψάξεις για τίποτα άλλο γιατί έχεις βρει έναν σπάνιο άνθρωπο που καλά θα κάνεις να κρατήσεις στο πλευρό σου για πάντα!

Διαβάστε ακόμα: Παντρεμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια αποκαλύπτουν τα μυστικά της σχέσης τους

4 tips για μια super υγιή σχέση μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού στη ζωή σας

8 tips που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμη να τον…παντρευτείς!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα