1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πού θα πάει διακοπές το κάθε ζώδιο;


Εφόσον έχουμε κάνει τα εμβόλιά μας, εφόσον άνοιξαν οι μετακινήσεις, εφόσον βασικά μπορούμε λιγάκι να αναπνεύσουμε πλέον, μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε και τις διακοπές; Και για να μην σκέφτεστε υπερβολικά – είχαμε έναν χρόνο να κάνουμε μπόλικο από αυτό – εμείς αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε τον ιδανικό σας προορισμό βάσει… του ζωδίου σας.

Κριός
Θα τους στείλουμε προς Ικαρία, επειδή χρειάζονται φύση, αλλά χρειάζονται και λίγο κόσμο. Χρειάζονται χαλάρωση, μα θέλουν και το νταβαντούρι τους λιγάκι. Η Ικαρία είναι ο κατάλληλος προορισμός για αυτό που μόλις περιγράψαμε.

Ταύρος
Αλήθεια, οι Ταύροι μπορούν να πάνε οπουδήποτε θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ. Το έχει ανάγκη η ψυχή τους να γίνουν ένα με την φύση, έστω για λίγες μέρες. Μετά θα μπορούν να αντέξουν και πάλι την καθημερινότητα.

Δίδυμοι
Κρήτη. Για τον πολύ απλό λόγο ότι έχει τα πάντα που θα μπορούσε να χρειαστεί αυτό το ζώδιο στις διακοπές του: παραλία και βουνό, ηρεμία και φασαρία, ερημιά και πολιτισμό. Και ιδανική είτε για λίγες μέρες, είτε για δυο βδομάδες.

Καρκίνος
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μετά από έναν χρόνο καραντίνα πιστεύει ότι την αξίζει την Σαντορίνη του, αυτό είναι ο Καρκίνος. Φήμες λένε ότι φορτίζουν τις μπαταρίες τους με ωραία ηλιοβασιλέματα.

Λέων
Μυ! Κο! Νος! Δηλαδή, εντάξει, με σχετικά λιγότερη φασαρία φέτος, αλλά ο Λέων έχει μια φήμη να επανακτήσει και νέα φώτα να τραβήξει πάνω του, πού αλλού να τον στέλναμε;

Παρθένος
Οι Παρθένοι πιστεύουμε ότι θα περνούσαν τέλεια σε ένα νησί όπως η Κέρκυρα. Ταυτόχρονα οικείο αλλά και κάπως εκτός της δικής μας πραγματικότητας, αλλά τόσο άνετο και όμορφο. Το χρειάζονται για να ξεχάσουν όλη την κούρασή τους.

Ζυγός
Αν είστε single, στην Μύκονο, να το κουνάτε μαζί με τους Λέοντες. Αν δεν είστε single, “όπου διαλέξει το μωρό”, προφανώς.

Σκορπιός
Θα σας στείλουμε Χαλκιδική, επειδή είναι κατάλληλη για μια ευρεία γκάμα διαθέσεων, και οι Σκορπιοί φημίζονται για τις αλλαγές στην διάθεσή τους. Και όλα βρίσκονται κοντά το ένα με το άλλο, οπότε κανένα ζόρι.

Τοξότης
Το να προτείνουμε κατάλληλο μέρος για τον Τοξότη προϋποθέτει ότι ο Τοξότης δεν θα ενθουσιαζόταν σαν πεντάχρονο με οποιοδήποτε ταξίδι – και πριν την πανδημία, δηλαδή.

Αιγόκερως
Σας βλέπουμε πολύ εύκολο να καταλήγετε προς Πελοπόννησο, για να εκμεταλλευτείτε την ησυχία (και την τέλεια δροσιά) του βουνού. Αντίο σε όλα.

Υδροχόος
Λήμνος που είναι άδεια και αντιτουριστικά. Συγγνώμη, περιμένατε mainstream πρόταση στον Υδροχόο;

Ιχθείς
Υπάρχει μόνο ένα μέρος που θα μπορέσετε να νιώσετε μακριά από τα πάντα, και αυτό είναι κυριολεκτικά το μέρος που βρίσκεται πιο μακριά από τα πάντα: Οι Ιχθείς να περάσουν προς Γαύδο, παρακαλώ. Είναι το τέλειο μέρος για να καταφέρετε να επεξεργαστείτε με την ησυχία σας όλη την χρονιά που πέρασε.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα