1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα γνωρίσεις κοπέλες στο νησί


Καλοκαιράκι, θάλασσα, κοκτέιλ, ήλιος, έρωτας. Το περιβάλλον ενός νησιού ενδείκνυται για γνωριμίες, και – ποιος ξέρει;-  μπορεί να γνωρίσεις κάποια με την οποία το ειδύλλιο θα συνεχιστεί και στην πόλη.

Κράτα λοιπόν σημειώσεις, για να δεις πώς θα αυξήσεις τις πιθανότητες.

Η εξωστρέφεια είναι το παν

Αρχικά, θα πρέπει να είσαι ανοικτός σε νέες γνωριμίες. Οι εσωστρεφείς δεν… γιορτάζουν ποτέ, και αν θες να γνωρίσεις κόσμο τότε θα πρέπει να προβάρεις την εξωστρέφειά σου. Φόρα το πιο ωραίο χαμόγελό σου, ντύσου καλά, και έχε θετική στάση για να κάνεις την σωστή πρώτη εντύπωση. Α, και το σημαντικότερο; Να είσαι αυθεντικός.

Βρες τα κατάλληλα μέρη

Τσέκαρε τους πιο δημοφιλείς δημόσιους χώρους και αξιοθέατα του νησιού, εκεί όπου μαζεύεται ο περισσότερος κόσμος. Καφέ, εστιατόρια, μπητσόμπαρα, παραλίες και events χορευτικά ή συναυλιακά είναι τα ιδανικά σημεία για να γνωρίσεις κόσμο.

Χρησιμοποίησε τα social

Το κινητό σου είναι ένα πολύ καλό εργαλείο γνωριμίας, αλλά και… ανίχνευσης. Τσέκαρε στο Instagram σε ποια μέρη ανεβαίνουν τα πιο ενδιαφέροντα (κλείσιμο ματιού) stories και φωτογραφίες, και τίμησέ τα δεόντως. Αντίστοιχα μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριν φτάσεις στο νησί και κάποια εφαρμογή γνωριμιών τύπου Tinder, το οποίο μάλιστα είναι πολύ πιο δημοφιλές και απενοχοποιημένο στις τουρίστριες.

Είσαι για τα πανηγύρια;

Οι τοπικές εκδηλώσεις είναι ιδανική αφορμή για να γνωρίσεις κόσμο και δη τα πανηγύρια ή διάφορες γιορτές (βλ. γιορτή προβατίνας, κρασιού, μελιού και πάει λέγοντας). Πιάσε θέση μαζί με την παρέα στην λευκή πλαστική καρέκλα, άσε τα κλαρίνα να παίζουν, πιάσε ένα τενεκεδάκι μπίρας στο χέρι και βγες στη γύρα ή χώσου στον χορό. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Κεράσει ποτάκι;

Πήγες στο μπαρ ή στο πανηγύρι και νιώθεις πως κάτι συμβαίνει; Είναι ωραίο να την κοιτάς. Θα της τραβήξεις την προσοχή, θα κάνεις παιχνίδι. Μετά από λίγη ώρα, όμως, η οπτική επαφή γίνεται τρομακτική. Αν νιώθεις ότι ανταποκρίνεται, σήκω και πήγαινε να της μιλήσεις. Μερικά σφηνάκια ή μια μπίρα στην χειρότερη, ίσως βοηθήσουν.

Φέρσου με σεβασμό

Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να σέβεσαι και να μην ασκείς πίεση σε κανέναν. Η γνωριμία με νέους ανθρώπους είναι ευχάριστη εμπειρία, αλλά πάντα θα πρέπει να σέβεσαι τα όρια των άλλων.

Καλή επιτυχία!

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα