1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Δες πώς μπορείς να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο με μηδέν ευρώ


Αυτή η γιορτή των ερωτευμένων μας βρίσκει σε ένα τρίτο lockdown και πραγματικά δεν ξέρουμε πώς να χειριστούμε μια τέτοια κατάσταση. Τα προηγούμενα χρόνια συνηθίζαμε να βγαίνουμε και να απολαμβάνουμε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των κεριών. Φέτος οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Γι’αυτό και σου ετοιμάσαμε μια λίστα με ιδέες για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο στο σπίτι…με μηδέν ευρώ.

#1. Ετοιμάστε μαζί με τον σύντροφό σου ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Επιλέξτε μια κουζίνα που αρέσει και στους δύο και χαλαρώστε τρώγοντας και απολαμβάνοντας το δείπνο σας κάτω από το φως των δικών σας κεριών.

#2. Συμφωνείστε να κάνετε ο ένας στον άλλον δώρο που θα φτιάξετε μόνοι σας. Βάλτε όλη τη φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε το πιο πρωτότυπο δώρο για τον αγαπημένο σας.

#3. Φτιάξε χειροποίητες σοκολάτες για τον σύντροφό σου και χρησιμοποιήστε τη φαντασία σου για να τις τυλίξεις με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

#4. Ετοίμασε στον αγαπημένο σου ένα ωραίο πρωινό και σέρβιρέ το στο κρεβάτι μαζί με ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο. Ε υπάρχουν κάποια κλισέ που μας αρέσουν!

#5. Οργάνωσε το πιο ωραίο σπα μέσα…στο μπάνιο σας. Άπλωσε ροδοπέταλα στο πάτωμα, βάλε παντού κεριά και απολαύστε μαζί ένα υπέροχο μπάνιο ακούγωντας την πιο ρομαντική μουσική.

#6. Φτιάξε μια ρομαντική γωνιά συγκεντρώνοντας όλα τα κόκκινα διακοσμητικά που έχεις στο σπίτι. Μια κόκκινη κουβέρτα ή ένα χαλάκι, μερικά κεριά ή κάποιο κόκκινο βάζο θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τη γωνιά σου ώστε να υποδεχτείς εκεί τον Βαλεντίνο σου… Φόρεσε επίσης κόκκινα εσώρουχα ή κόκκινα ρούχα και πόζαρε με νάζι μόλις εκείνος ανοίξει την πόρτα…

Διαβάστε ακόμα: Άγιος Βαλεντίνος: Tips για να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σου

10 σημάδια που αποδεικνύουν πως ο αγαπημένος σου είναι σίγουρα το άλλο σου μισό

9 φανταστικές ιδέες για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο αν έχεις σχέση από απόσταση




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα