1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς είναι ο ιδανικός Αύγουστος για κάθε ζώδιο;


Τον Αύγουστο είτε τον λατρεύεις, είτε τον μισείς. Ανάλογα το πού βρίσκεσαι, αν δουλεύεις ή αν είσαι σε άδεια, ανάλογα με το πορτοφόλι σου και με πολλούς άλλους κοινωνικούς παράγοντες που δεν μπορούμε να αναλύσουμε σε ένα κείμενο για ζώδια.

Αυτό που μπορούμε να σου πούμε είναι πώς θα ήθελε το κάθε ζώδιο να περάσει τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού για να επιστρέψει στην κανονική ζωή από Σεπτέμβρη με γεμάτες μπαταρίες.

Κριός
Άδεια όλη η παρέα μαζί, νοικιάζουν ένα τεράστιο σπίτι δίπλα στην θάλασσα και εκεί δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Αυτές τις στιγμές ο Κριός θα ήθελε να τις περάσει με όλους τους φίλους του μαζί, μιας και στην καθημερινότητα δεν προλαβαίνει πάντα να χαρεί την συντροφιά τους.

Ταύρος
Το “κάπου καλά” σε όλο του το μεγαλείο. Δεν τον ενδιαφέρει πόσα θα ξοδέψει, τον ενδιαφέρει μόνο να γνωρίζει ότι θα έχει όλες τις ανέσεις εκεί που θα πάει, για να νιώσει ότι φροντίζει τον εαυτό του, αλλά και εκείνους που αγαπάει.

Δίδυμοι
Ελεύθερο κάμπινγκ, γυμνισμός, επιστροφή στην φύση το πρωί, μπύρες και ερωτικό δράμα το βράδυ. Όσο δεν πρόλαβε να το ζήσει όλο το καλοκαίρι, θα ήθελε να το αναπληρώσει τώρα.

Καρκίνος
Οικογενειακές διακοπές σε κάποιο οικογενειακό νησάκι. Με πρόγραμμα φτιαγμένο τρεις μήνες πριν που θα φρικάρει αν κάποιος δεν ακολουθεί κατά γράμμα.

Λέων
Χαμούλη θέλει. Κι αν δεν τον βρει, θα τον δημιουργήσει. Είναι ο μήνας των γενεθλίων του, συνεπώς αισθάνεται πως το σύμπαν μπορεί να του συγχωρήσει τα πάντα.

Παρθένος
Ο ιδανικός Αύγουστος για αυτό το ζώδιο ονομάζεται “αρχές Ιουνίου, πριν γίνει της μουρλής”, και τον έζησε, και πέρασε υπέροχα και τώρα κοιμάται όσο οι υπόλοιποι τρέχουν να προλάβουν λίγο καλοκαίρι. Των φρονίμων τα παιδιά είναι Παρθένοι, μάλλον επειδή οι φρόνιμοι άνθρωποι προγραμματίζουν και το ζώδιο όταν αναπαράγονται.

Ζυγός
Δεν μπορείς να μιλήσεις για “ιδανικό” Αύγουστο σε αυτό το ζώδιο, επειδή θα σου αρχίσει τα “μα δεν γίνεται να μην εκτιμάς κάθε στιγμή σ’ αυτόν τον όμορφο πλανήτη”. Τα λέει και τα εννοεί. Αν και δεν θα παραδεχτεί ποτέ (ούτε στον εαυτό του) ότι για να είναι στ’ αλήθεια “ιδανική” μια περίοδος, είναι περίοδος που δεν είναι μόνος.

Σκορπιός
Πάρτι, μεθύσια, αργά ξυπνήματα και μηδέν ευθύνες. Πάρτι σαν να είναι είκοσι. Μακάρι, επίσης, και το σώμα του να ανταποκρινόταν σαν να ήταν είκοσι, αλλά συμβιβάζεται.

Τοξότης
Νησί; Βουνό; Τεμπέλης στην εύφορη κοιλάδα; Ο προορισμός δεν έχει καμία σημασία, το μόνο που τον νοιάζει είναι να μην βρίσκεται σπίτι. Βλέπει το σπίτι του ως ακόμα ένα αγαπημένο του πρόσωπο, από το οποίο χρειάζεται αναγκαίες διακοπές.

Αιγόκερως
Ετοιμάσου για την πιο απλή πρόταση που θα διαβάσεις σε ολόκληρο το κείμενο: Θέλει λίγη θάλασσα και λίγη σκιά. Αυτό. Κομπλέ. Γίναμε.

Υδροχόος
Ο ιδανικός Αύγουστος για τον Υδροχόο σημαίνει ότι κοιμάται ολόκληρο τον μήνα σε ένα δωμάτιο/κατάψυξη για κρέατα, και μόλις τελειώσει αυτός ο ενοχλητικά συμβολικός μήνας, θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

Ιχθείς
Ζευγαροδιακοπές σε νησί που προορίζεται για ζευγάρια. Με σέλφι κάθε δέκα λεπτά, με νωχελικό άπλωμα αντηλιακού στην πλάτη και – αναπόφευκτα – με βραδινό δράμα στην παραλία μετά από ένα κοκτέιλ παραπάνω.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα