1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι λόγοι που μπορεί να επηρεάσουν τις ισορροπίες σε μια σχέση με τον ερχομό ενός μωρού!


Πολλά πράγματα αλλάζουν στη ζωή ενός ζευγαριού όταν έρχεται στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι. Η σχέση περνάει μια κρίση και οι δύο σύντροφοι μπορεί να νιώσουν να αλλάζουν τα πάντα στην καθημερινότητά τους.

Ποια είναι η πραγματικότητα; Τίποτα δεν αλλάζει και ΟΛΑ αλλάζουν. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα δεις την όλη αυτή κατάσταση και πόση υπομονή θα έχεις τους πρώτους μήνες.

Ποιοι είναι οι λόγοι που αλλάζουν οι ισορροπίες;

#1. Το στρες που έρχεται στη ζωή μας μαζί με τον ερχομό ενός μωρού είναι τόσο έντονο που νιώθουμε πως όλα ξαφνικά έχουν αλλάξει ενώ στην ουσία η σχέση σας δεν έχει αλλάξει αλλά θα έπρεπε να είναι πιο δυνατή από ποτέ (και θα είναι!)

#2. Οι διαφωνίες σε θέματα που αφορούν το μεγάλωμα ενός παιδιού απομακρύνουν το ζευγάρι. Αυτές οι διαφωνίες μπορεί να μη υπήρχαν παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα παιδιά στην εξίσωση αλλά τώρα υπάρχουν και καλείστε να τις αντιμετωπίσετε.

#3. Με τον ερχομό ενός μωρού το ζευγάρι σταματάει απότομα να περνάει χρόνο ο ένας μόνος του με τον άλλον. Όσο ωραία και αν είναι που πλέον γίνατε οικογένεια, είναι εξίσου σημαντικό να διατηρήσετε και τη δική σας προσωπική σχέση υγιή.

#4. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσουν οι τόσο μεγάλες και ακραίες αλλαγές και θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

#5. Ένα μωρό φέρνει έξοδα στο σπίτι που πριν δεν υπήρχαν και όταν υπάρχει έλλειψη χρημάτων και πίεση υπάρχει και γκρίνια.

Για να αλλάξεις τις ισορροπίες κάνε υπομονή, βρες έστω και 2 ώρες μέσα στην εβδομάδα για να μένεις μόνη σου με τον αγαπημένο σου, κάνε καλύτερο προυπολογισμό χρημάτων και αποδέξου το γεγονός πως αυτή η αλλαγή θα βελτιώσει τη ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε ακόμα: Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Το σεξ μετά από έμφραγμα κάνει καλό στην υγεία

Θέλεις να κάνεις περισσότερο σεξ με τον σύντροφό σου; Δες τι πρέπει να κάνεις!

6 tips για να γλυτώσεις έναν τσακωμό με τον αγαπημένο σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα