1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 σημάδια που θα σε πείσουν πως ήρθε η ώρα να…χωρίσεις!


Είσαι σε μια σχέση εδώ και καιρό και σε προβληματίζει αρκετά το γεγονός αν πρέπει ή όχι να χωρίσεις; Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 5 σημάδια που θα σε πείσουν ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω.

#1. Έχετε σταματήσει να μιλάτε μεταξύ σας για ουσιαστικά πράγματα;
Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε μια σχέση και από τη στιγμή που παύει να υπάρχει αρχίζουν τα πραγματικά προβλήματα. Αν μιλάς με τον σύντροφό σου μόνο για τον καιρό, το τι φάγατε και ανούσια πράγματα τότε ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση. Είτε να παλέψεις για αυτή τη σχέση ουσιαστικά είτε να την εγκαταλείψεις.

#2. Λαμβάνεις μπερδεμένα μηνύματα από τον σύντροφό σου;
Τη μια στιγμή σου λέει ότι σε θέλει και την άλλη δεν θέλει να περνάει ούτε λεπτό μαζί σου; Θέλει να πάτε διακοπές μόνοι σας αλλά τελευταία στιγμή κανονίζει κάτι με τους φίλους του; Αυτά όλα είναι σημάδια πως δεν σε εκτιμάει πραγματικά.

#3. Επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη ξανά και ξανά;
Σου έχει ζητήσει συγνώμη ξανά και ξανά και η ιστορία επαναλαμβάνεται συνέχεια; Μάλλον θα πρέπει να τραβήξετε πλέον διαφορετικούς δρόμους ή να συζητήσετε ουσιαστικά μεταξύ σας και να βρείτε μόνιμες λύσεις στα προβλήματά σας.

#4. Μένεις μαζί του για τους λάθος λόγους;
Το να μένεις με έναν άντρα επειδή έχεις συνηθίσει ή επειδή φοβάσαι ότι δεν θα βρεις κάτι καλύτερο είναι λάθος.

#5. Δεν έχεις δική σου ζωή
Πέρασαν τα χρόνια και σιγά σιγά έκανες στην άκρη τους φίλους σου, τα χόμπι σου και την παλιά σου ζωή και πλέον κάνεις τα πάντα μαζί του χωρίς να έχεις άποψη για το τίποτα. Ήρθε η ώρα να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να αρχίσεις να κάνεις πράγματα για εσένα.

Διαβάστε ακόμα: AYTA είναι τα tips που όλα τα ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις…ξεχνάνε!

10+1 λόγοι για να δοκιμάσεις μια σχέση εξ αποστάσεως

3 τρόποι που τον πληγώνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα