1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 5 σημάδια που θα σε πείσουν πως αυτό το πρώτο ραντεβού θα οδηγήσει σε μια υγιή σχέση


Είμαι σίγουρη πως έχεις ακούσει από γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να λένε πως ένας άντρας φαίνεται από την πρώτη στιγμή αν θα είναι ένας καλός σύντροφος ή όχι. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια δείγματα που θα πρέπει να προσέξεις και που όντως μπορούν να σημαίνουν πολλά για την πορεία της σχέσης σας.

#1. Ειλικρίνεια
Ξεκίνα από το πρώτο ραντεβού με απόλυτη ειλικρίνεια και έτσι θα μπορέσεις να κάνεις και τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου να νιώσει ότι μπορεί να σου εμπιστευτεί τα πάντα. Αν δεν το κάνει τότε είναι πιθανό να μην μπορέσει ποτέ να είναι 100% ειλικρινής μαζί σου.

#2. Διαφάνεια
Συνήθως στο πρώτο ραντεβού δεν «παίρνουμε» μαζί μας τον πραγματικό μας εαυτό αλλά υποδυόμαστε κάποιον άλλον. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι πιο αληθινή και να είσαι σίγουρη πως αυτό θα το εκτιμήσει πολύ ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Αν το κάνεις εσύ είναι πιο πιθανό να χαλαρώσει και εκείνος και να είναι πιο αληθινός.

#3. Χημεία
Πόσο μεγάλη είναι η χημεία που νιώθετε από το πρώτο λεπτό; Κάποιες φορές αυτό αρκεί για να νιώσεις πως έκανες καλή επιλογή. Όλα τα άλλα θα τα βρείτε στην πορεία.

#4. Κοινά στοιχεία
Κάποιες φορές μπορεί να υπάρξει χημεία από την πρώτη στιγμή αλλά να μην υπάρχουν κοινά στοιχεία ανάμεσά σας. Προσπάθησε να διακρίνεις αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα, χόμπι, ανάγκες για να δεις πόσο μέλλον θα έχει η σχέση σας.

#5. Σημεία SOS
Είναι αυτά τα σημεία που λες από μέσα σου ότι δεν σου αρέσουν αλλά προσπαθείς να μην τους δώσεις αξία για να μην απορρίψεις ακόμα έναν σύντροφο. Μήπως τελικά πρέπει να δίνεις λίγη παραπάνω σημασία σε αυτές τις red flags;

Διαβάστε ακόμα: 4 χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι άνδρες στις γυναίκες

Δες τι σκέφτεται για σένα βάσει των λουλουδιών που σου προσφέρει

Οι βασικοί λόγοι που νιώθεις πως είσαι σε έναν δυστυχισμένο γάμο




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα