1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Η Sarah Jessica Parker μοιράζεται μαζί μας το μυστικό του επιτυχημένου της γάμου


H Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick είναι μαζί εδώ και πάνω από 20 χρόνια και φαίνεται να έχουν έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο. Μπορεί η σχέση τους να έχει περάσει κάποιες δυσκολίες αλλά οι δυο τους παλεύουν συνέχεια ώστε να παραμένουν μαζί και να παραμένουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

Η ίδια μίλησε πριν κάποιο διάστημα στον ραδιοφωνικό σταθμό Girlboss και αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της.

«Το ξέρω πως θα ακουστεί τρελό, αλλά και οι δύο έχουμε φτιάξει τις ζωές μας έτσι που μας επιτρέπεται να είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον αλλά και κοντά. Η δουλειά του τον πηγαίνει κάπου εδώ και εμένα με πηγαίνει κάπου αλλού. Κατά κάποιον τρόπο, πιστεύω πως αυτό μας κάνει πολύ καλό γιατί μπορούμε να μοιραζόμαστε περισσότερα πράγματα.»

Η ίδια προσθέτει: «Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Εγώ πάντα ένιωθα πως θα ήθελα να επενδύω περισσότερο στη σχέση μου. Τον αγαπώ, και πιστεύω πως είναι πανέξυπνος. Είμαι σίγουρη πως τον εκνευρίζω. Και αυτός με εκνευρίζει κάποιες φορές. Είμαι απίστευτα περήφανη για την προσωπικότητά του. Νομίζω πως όσο περισσότερο αντέχεις, τόσο περισσότερο επενδύεις στη σχέση σου».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η ηθοποιός είναι σημαντικό το κάθε άτομο σε μια σχέση να έχει τον χρόνο του για να μπορεί να επεξεργάζεται κάποια πράγματα και φυσικά να μην ζει ο ένας τη ζωή του άλλου αλλά να έχει ο καθένας τη δική του ζωή. Όμως είναι σημαντικό για τη σχέση σας να έχετε και μια κοινή ζωή ώστε να μπορείτε να νιώθετε και οι δύο ευτυχισμένοι και ήρεμοι χωρίς να νιώθετε ότι λείπει συνέχεια ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε ακόμα: 5 συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για να έχεις την πιο υγιή σχέση!

Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε και πως δημιουργούμε έναν “δύσκολο” γάμο;

6 συμβουλές που μας δίνουν σύμβουλοι σχέσεων και υπόσχονται να αλλάξουν την ποιότητα των σχέσεών μας




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα