1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 λόγοι που ο νυν σύντροφός σου εξακολουθεί να ζηλεύει τον πρώην σου


Είσαι σε μια σχέση και ο σύντροφός σου ζηλεύει πολύ τον πρώην σου; Έχεις σκεφτεί τι μπορεί να φταίει ή μήπως τον κατηγορείς απλά από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι υπερβολικός; Παρακάτω θα δεις για ποιους 5 λόγους μπορεί να ζηλεύει ο νυν τον πρώην σου.

#1. Μιλάς συχνά για τον πρώην σου
Μήπως χωρίς να το θέλεις μιλάς πολύ συχνά για τον πρώην σου και τον συγκρίνεις με τον νέο σύντροφό σου. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να νιώθει ο αγαπημένος σου ανασφάλεια.

#2. Έχει περάσει πολλά στις σχέσεις του και δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη
Αν ο σύντροφός σου έχει υπάρξει σε πολλές σχέσεις, καλές και κακιές, τον έχουν απατήσει, του έχουν πει ψέματα κλπ κλπ, είναι λογικό να μην μπορεί εύκολα να εμπιστευθεί τις προθέσεις άλλων ανθρώπων, όσο καλές και αν είναι.

#3. Έχει ανασφάλειες
Αν ο νυν έχει μια μέτρια εμφάνιση και ο πρώην μοιάζει με μοντέλο τότε είναι πιθανό να ζηλεύει την εμφάνισή του περισσότερο από όσο ζηλεύει τη σχέση που διατηρείς μαζί του.

#4. Υπάρχει αστάθεια και έλλειψη ασφάλειας στη σχέση
Πολλές φορές η ζήλεια είναι ένα σημάδι πως σε μια σχέση τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά και ότι δεν υπάρχει πραγματική εμπιστοσύνη. Καλό θα ήταν να φτιάξετε τα επίπεδα εμπιστοσύνης της σχέσης σας και το πρόβλημα της ζήλειας θα λυθεί ως δια μαγείας.

#5. Αντιμετωπίζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόβλημα και ξεσπάει σε εσένα και στον πρώην σου
Είναι πιθανό να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα ο καλός σου και να ξεσπάει σε σένα και στον πρώην σου. Προσπάθησε λοιπόν να καταλάβεις ποιο είναι το πραγματικό του πρόβλημα για να μπορέσεις να τον βοηθήσεις καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα: 10 κανόνες που κάθε ζευγάρι πρέπει να ακολουθεί…

Έτσι θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη σχέση σας

5 σημάδια που θα σε πείσουν πως ήρθε η ώρα να…χωρίσεις!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα