1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

ΖΕΥΓΑΡΙΑ | Βαρετή σχέση; Χαλάρωσε, φτιάχνεται!


Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο μια σχέση να ξεκινά με όλο τον ενθουσιασμό του κόσμου, και σύντομα να γίνεται λίγο βαρετή. Η ρουτίνα έρχεται και στρογγυλοκάθεται στην καθημερινότητά σας, και τα πράγματα που φαίνονταν υπέροχα, τώρα φαίνονται αγγαρεία.

Και είναι εκείνη η στιγμή που πολλά άτομα θα αναρωτηθούν μήπως η σχέση έφτασε στην ημερομηνία λήξης της. Εμείς είμαστε εδώ, λοιπόν, για να πούμε ότι δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τόσο ακραίες λύσεις. Δεν είναι ανάγκη να κόψεις τον Γόρδιο δεσμό αν μπορείς να τον ξετυλίξεις με αγάπη και φροντίδα.

Ζήστε ξανά το παρελθόν
Πηγαίνετε σε κάποια περιοχή που ζήσατε ένα ωραίο ραντεβού, ή που αγαπάτε και οι δύο. Φέρτε ξανά στην επιφάνεια όμορφες στιγμές σας, και θυμηθείτε ότι όσος καιρός και να περνάει, εσείς μπορείτε πάντα να ζείτε τέτοιες στιγμές μαζί.

Βρείτε κάτι καινούριο στο παρόν
Λέμε συνέχεια ότι είναι σωστό το κάθε άτομο στην σχέση να έχει και τον προσωπικό του χρόνο, και τα χόμπι του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξεκινήσετε να ασχολείστε με κάτι καινούριο μαζί. Θα σας ξεκουνήσει από την ρουτίνα σας, και θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε ίσως και άλλες πτυχές ο ένας του άλλου.

Κάντε κάτι πρακτικό μαζί
Μπορείτε να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι, ή να διαλέξετε ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ για να κάνετε μαζί και να το παρουσιάσετε κάπου. Βάζοντας μαζί τους εγκέφαλούς σας να σκεφτούν θα σας φέρει πιο κοντά.

Κόψτε τις σειρές
Ναι, το ξέρουμε, τι είναι η ζωή σε μια σχέση χωρίς τους ατέλειωτους μαραθώνιους σειρών στον καναπέ; Εμείς θα πούμε ότι όσο καλές κι αν είναι, μερικές φορές η τόση ακινησία και ησυχία μπορούν να κάνουν κακό στην σχέση.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα