1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 5 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις για να έχεις μια υγιή σχέση


Το να έχεις μια υγιή και όμορφη σχέση στις μέρες μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι καλές σχέσεις χρειάζονται πολύ δουλειά και επιμονή. Ωστόσο υπάρχουν μερικά εύκολα τρικς που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη σχέση των ονείρων σου…αρκεί να σταματήσεις να κάνεις κάποια πράγματα!

#1. Σταμάτα να νιώθεις πάντα πως έχεις δίκιο
Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό από μόνο του πρέπει να σε πείσει πως δεν πρέπει να επιμένεις πάντα πως έχεις δίκιο. Ακόμα και αν θεωρείς πως είσαι η μόνη σε αυτή τη σχέση που είναι σωστή, προσπάθησε να ακούσεις τον αγαπημένο σου πριν βγάλεις την τελική ετυμηγορία.

#2. Μην σπαταλάς πολύ χρόνο στο κινητό σου
Τον μισό χρόνο που σπαταλάς στο κινητό σου αφιέρωσέ τον στη σχέση σου και θα δεις πόσο πιο όμορφα θα είναι όλα μεταξύ σας. Προσπάθησε να κάνεις όλα όσα θέλεις να κάνεις στο κινητό σου τις ώρες που δεν είστε μαζί με τον αγαπημένο σου, ώστε να μπορείς να του αφιερώνεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

#3. Μην συγκρίνεις
Σταμάτα να συγκρίνεις τον αγαπημένο σου με οποιονδήποτε άλλον! Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός και δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις συγκρίσεις.

#4. Μην κρίνεις για να μην κριθείς
Όπως δεν σου αρέσει να σε κρίνουν έτσι δεν αρέσει και στους άλλους να τους κρίνουμε. Ό,τι σε απασχολεί πες το με όμορφο τρόπο και άνοιξε τα αυτιά σου για να ακούσεις καλά τι θα σου πει και ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου.

#5. Μην τελειώνεις τους καβγάδες με ατάκες του στιλ «Καλά, κέρδισες!»
Οι σχέσεις δεν έχουν να κάνουν με τον εγωισμό και καλό είναι να είσαι καλός ακροατής και παρατηρητής της συμπεριφοράς των γύρω σου αλλά και του εαυτού σου αν θες υγιείς σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Με αυτά τα 4 tips το sex θα διαρκέσει περισσότερη ώρα!

7 λόγοι που ο σύντροφός σου δεν θέλει να κάνει σεξ

Έξυπνα τρικς για να του λείπεις πολύ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα