1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη αν σας κούρασα»


Ασθενής που νοσηλεύτηκε στην Β Παθολογική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου του Βόλου, και ο οποίος πήρε πρόσφατα εξιτήριο, άφησε ένα συγκινητικό σημείωμα για να ευχαριστήσει τους γιατρούς του νοσοκομείου για τη φροντίδα τους.

Σε αυτό, ο άνδρας έγραψε τα εξής: «Γενάρης 2024. “Χίλια ευχαριστώ” στους γιατρούς, προϊσταμένη, νοσοκόμους, νοσηλευτές, τραπεζοκόμους, καθαρίστριες της Β’ Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Β. που σκύβουν πάνω από τους ασθενείς με τόση ανθρωπιά, ευγένεια, τρυφερότητα, καλοσύνη, παραδειγματική ενσυναίσθηση, κυρίως στα άτομα τρίτης ηλικίας. Ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη αν σας κούρασα».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του thenewspaper.gr, που έφερε στο φως το επίμαχο σημείωμα, το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου δίνει καθημερινά τη δική του μάχη στον τομέα της Υγείας, τις περισσότερες φορές με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, αφού οι μισθοί δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των εργαζόμενων.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα