1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

ΠΩΣ ΝΑ… | Πώς θα κάνουμε εναλλακτικό ρεβεγιόν;

Κάθε φορά που αλλάζει ο χρόνος, σκέφτεσαι τι να κάνεις για ρεβεγιόν. Και η πρώτη σου σκέψη, πιθανώς, είναι να βγεις κάπου. Ένα μπουζούκι, μία μουσική σκηνή, κάτι. Επειδή όμως αυτά δεν είναι για όλους, και επειδή μπορείς να περάσεις και αλλιώς πολύ καλά, σου έχουμε μερικές ιδέες για εναλλακτικό ρεβεγιόν.

*Κάνε ένα πάρτι στο σπίτι σου. Κάλεσε τους πιο κοντινούς σου φίλους και χορέψτε μέχρι το πρωί, αν θες κάτι μικρό και χωρίς πολλή προσπάθεια. Κάλεσε όλους τους γείτονες, αν θες κάτι πιο γκράντε (και να αποφύγεις τις γκρίνιες). Όλοι θα φέρουν από κάτι να πιείτε και να τσιμπήσετε, όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.

*Αντί να παίζετε πάλι κλασική 21 (ή 31, ό,τι κι αν παίζετε), κανόνισε ένα κάψιμο με επιτραπέζια. Βάλτε και αλκοόλ στο παιχνίδι για να γίνει πιο ενδιαφέρον, και μάλλον δεν θα ξεκολλήσετε μέχρι το πρωί.

*Φέρε τα μπουζούκια στο σπίτι σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μικρόφωνο και μερικά από τα χιλιάδες βίντεο με καραόκε που υπάρχουν στο YouTube.

*Κανόνισε μαραθώνιο ταινιών, με το ταίρι ή τον κολλητό σου. Επειδή, αν το καλοσκεφτείς, και η Πρωτοχρονιά μια μέρα σαν όλες τις άλλες είναι, άρα γιατί να κάνεις κάτι έξτρα; Άσε που αυτά τα μικρούλικα και πολύ προσωπικά είναι τα πιο όμορφα.

*Εναλλακτικά, αν έχεις σχέση, κανόνισε μαραθώνιο σεξ. Συγγνώμη, έπρεπε να το πούμε. Άσε που αυτό που κάνεις όταν αλλάζει η χρονιά, θα το κάνεις όλο τον χρόνο. Το σεξ είναι ένα καλό παράδειγμα πράγματος που θα θέλαμε να κάνεις όλο τον χρόνο.

*Ακόμα πιο εναλλακτικά, για να αναπτύξουμε την παραπάνω λογική, μπορείς να κάνεις το γεύμα και το ρεβεγιόν σου… το μεσημέρι. Και όταν αλλάζει ο χρόνος, να σε βρει να κοιμάσαι ήσυχος στο ζεστό σου κρεβατάκι, και το πρωί να ξυπνήσεις χαρούμενος, ξεκούραστος και φρεσκαδούρα, να φτιάξεις μια ζεστή κούπα καφέ και να υποδεχτείς την νέα χρονιά.

*Τέλος, και το λέμε σοβαρά, αλλά δεν είναι για πολλούς… Αν σε παίρνει οικονομικά, έχεις ανάλογη παρέα (και αν προλάβεις να βρεις καμιά προσφορά καλή της τελευταίας στιγμής), πάρε το αυτοκίνητο και φύγε για βουνό. Επειδή τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να κάνεις αλλαγή του χρόνου σε ένα πανέμορφο σαλέ, με το χιόνι να πέφτει έξω;

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα