1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Οι διάσημοι που έκαναν φυλακή


Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι μόνο για τους λεβέντες, αλλά και για τους celebrities. Δεν είναι λίγες οι διασημότητες που αναγκάστηκαν να περάσουν μήνες ή ακόμα και χρόνια σε ένα κελί εξαιτίας των μπλεξιμάτων που είχαν με τον νόμο.

Δες παρακάτω μερικούς.

Ρόμπερ Ντάουνι Τζ.

O ταλαντούχος ηθοποιός έμεινε στην φυλακή ενάμιση χρόνο για κατοχή και χρήση ναρκωτικών το 1999. Για την εμπειρία του εκεί είχε πει πως «όταν η πόρτα κλείνει και κλειδώνει, είσαι πλέον ασφαλής». Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την περιπέτειά του, ο δημοφιλής ηθοποιός επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη με το Iron Man, το οποίο έσπασε ταμεία.

Πάρις Χίλτον     

To 2003 η διάσημη ξανθιά έμεινε 23 μέρες στις φυλακές του Los Angeles, επειδή συνελήφθηκε να οδηγεί με ληγμένο δίπλωμα. Την ημέρα της αποφυλάκισής της η Hilton ορκίστηκε ότι από εδώ και στο εξής «θα είμαι καλός άνθρωπος», ενώ εξήγησε ότι αυτό το χρωστάει στην Βίβλο που της έδωσε κουράγιο τις μέρες που βρισκόταν πίσω από τα σίδερα.

Σων Πεν

Ο Πεν συνελήφθηκε το 1987 επειδή χτύπησε έναν παπαράτσι και έπειτα πιάστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα. Έμεινε στην φυλακή για 33 ημέρες. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σήμερα Penn, εκείνη την εποχή, έκανε τα πρώτα του βήματα στο να εξελιχθεί, ενώ είχε μόλις παντρευτεί την Madonna.

Κίφερ Σάδερλαντ

Ο ηθοποιός που λατρέψαμε στο «24» συνελήφθη δύο φορές μεθυσμένος, την δεύτερη μάλιστα έχοντας παραβεί την αναστολή του, το 2007. Έμεινε στην φυλακή 48 ολόκληρες μέρες, όμως λίγο καιρό μετά, την ίδια μέρα που απέκτησε το δικό του αστέρι στο Walk of Fame, έριξε κουτουλιά σε έναν σχεδιαστή μόδας.

Λίντσεϊ Λόχαν

«Μου είναι ξεκάθαρο ότι η ζωή μου είναι εντελώς ανεξέλεγκτη πλέον λόγω των ναρκωτικών και του ποτού» δήλωνε το 2007 η ηθοποιός και πράγματι, ο εθισμός της της προκάλεσε μπόλικα προβλήματα (και) με τον νόμο. Είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένη και έμεινε στη φυλακή για 87 λεπτά, ενώ το 2010 καταδικάστηκε σε 90 μέρες φυλάκισης λόγω αθέτησης των κανονισμών για την αποτοξίνωσή της.

Σοφία Λώρεν

Η ιταλίδα ηθοποιός επιχείρησε να αποκρύψει 160.000 ευρώ περίπου από τις ιταλικές φοροεισπρακτικές αρχές, και πέρασε 17 ολόκληρες ημέρες σε κελί λίγο έξω από τη Νάπολη. Όλα αυτά έγιναν το 1982 και παρά «το σημάδι» που όπως η ίδια είπε αργότερα της άφησαν, το 1991 η Κινηματογραφική Ακαδημία της απένειμε τιμητικό Όσκαρ για την συνολική της προσφορά.

Μάικ Τάισον

O εκκεντρικός θρύλος του μποξ το 1992 καταδικάστηκε για τον βιασμό μιας 18χρονης φίλης του σε έξι χρόνια φυλάκιση με τέσσερα χρόνια αναστολή. Νομικά προβλήματα είχε ξανά το 1999 καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με πρόστιμο 5.000 δολάρια και τον διέταξαν να εκτελέσει 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας, γιατί επιτέθηκε σε δύο αυτοκινητιστές μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ντάνι Τρέχο

Ο σκληρός Machete της μεγάλης οθόνης έχει περάσει σχεδόν από όλα τα σωφρονιστικά ιδρύματα της Καλιφόρνια. Στα 23 του καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης για εμπόριο ναρκωτικών, και πέρασε μεγάλο κομμάτι των 60s σε διάφορα κελιά. Αποφυλακίστηκε το 1969 και έκτοτε ακολουθεί τον… ίσιο δρόμο.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα