1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Επιλέξτε το outfit σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας


Tα εργαλεία της κορυφαίας ευρωπαϊκής πλατφόρμας αναζήτησης μόδας για #outfitgoals εμφανίσεις στους γάμους της σεζόν έρχεται με νέες προτάσεις φέτος το καλοκαίρι.

Το παρατηρούμε στην καθημερινότητά μας, στο Instagram και βέβαια, στο TikTok. Η εποχή των καλοκαιρινών γάμων είναι εδώ και το ζήτημα «outfit» εξελίσσεται από απλή ανάγκη σε trend, με το GLAMI, να καταγράφει μία πραγματικά ενδιαφέρουσα τάση για το 2023.

Οι επισκέπτες πραγματοποιούν τις αγορές τους με γνώμονα όχι το να εντυπωσιάσουν σε μία μεμονωμένη περίσταση αλλά το να μπορούν, στη συνέχεια, να δώσουν νέα «πνοή» στο outfit, ακολουθώντας, ταυτόχρονα, τα τρέχοντα fashion trends. Ποια είναι όμως τα κριτήρια με τα οποία συνθέτουν το look τους οι χρήστες του GLAMI και πώς μπορεί η πλατφόρμα να απλοποιήσει τη διαδικασία της αναζήτησης και των αγορών μέσα από λειτουργίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, τα ειδικά φίλτρα και οι στοχευμένες κατηγορίες προϊόντων;

Προσωπικό στιλ

Ένα σύνολο για κάλεσμα σε γάμο, που θα ταιριάζει στην περίσταση αλλά θα αντανακλά και το προσωπικό σας στιλ. Καθόλου δύσκολο task αφού με λίγα μόνο clicks κατά την επίσκεψή σας στο GLAMI.gr, το νέο εξελιγμένο feature Fashion Quiz θα λειτουργήσει ως ο προσωπικος σας στιλίστας. Αφότου συμπληρώσετε το κουίζ, η πλατφόρμα του GLAMI, που από το 2015 λειτουργεί αξιοποιώντας την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), θα προχωρήσει άμεσα στην αναζήτηση μεταξύ των εκατοντάδων συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων, παρουσιάζοντάς σας εξατομικευμένες προτάσεις με βάση τις επιλογές σας.

Τα φίλτρα του σωστού dress code

Ένας συχνός προβληματισμός όταν αναζητούμε ένα εντυπωσιακό «wedding guest» σύνολο. To ύφος – επίσημο, casual ή semi-formal – και η θεματική ενός γάμου, διαμορφώνουν συχνά τα ρούχα και αξεσουάρ που τελικά θα επιλέξουμε. Από ανάλαφρα καλοκαιρινά φορέματα για τον γάμο στο νησί μέχρι κομψές ολόσωμες φόρμες για γαμήλιες τελετές στην πόλη ή στο δημαρχείο, στο GLAMI.gr μπορείτε να επιλέξετε το φίλτρο «γάμος» στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει και η πλατφόρμα θα σας παρουσιάσει άμεσα τα προτεινόμενα φορέματα για γάμο που καλύπτουν κάθε προτίμηση και μέγεθος.

wedding-season-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%ad%ce%be%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-outfit-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%840

Οικολογικά υλικά για κομψά looks στη ζέστη

Καλοκαιρινοί γάμοι και «ζέστη», ένα κεφάλαιο για δυνατούς fashion lovers. Το απόλυτο trick όσων γνωρίζουν καλά από styling, ονομάζεται layering και κατέχει σπουδαία θέση ακόμη και στα καλοκαιρινά wedding looks. Στην ειδική κατηγορία προϊόντων από οικολογικά υλικά όπως λινό, κλωστική κάνναβη, οργανικό βαμβάκι, lyocell ή ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που θα βρείτε στο GLAMI.gr, θα ανακαλύψετε επιλογές που «αναπνέουν» ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, διασφαλίζοντας μία κομψή εμφάνιση χωρίς απρόοπτα.

Άνεση και στιλ για chic καλεσμένες

Εξίσου σημαντικό κομμάτι και βασικός πρωταγωνιστής από άποψη «άνεσης», είναι το στιλ παπουτσιού που θα επιλέξετε και θα καθορίσει το πόσο κομψή αλλά και άνετη θα νιώθετε κατά τη διάρκεια της τελετής – και φυσικά, του γαμήλιου πάρτυ! Από τα κλασικά ψηλοτάκουνα πέδιλα και τις εντυπωσιακές πλατφόρμες μέχρι τα παπούτσια με πιο χοντρό τακούνι για έξτρα άνεση, οι αμέτρητες επιλογές που θα ανακαλύψετε στο GLAMI θα σας χαρίσουν τα πιο κομψά βήματα σε κάθε κάλεσμα.

Παράγοντας «budget»

Είτε πρόκειται για μεμονωμένη περίσταση είτε αναζητάτε το outfit που θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε περισσότερους από έναν καλοκαιρινό γάμο, ένα value for money σύνολο αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Μέσα από την περιήγησή σας στo GLAMI, εκτός από το εύρος τιμών που εσείς ρυθμίζετε ανάλογα με το διαθέσιμο budget, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα το πιο «αγαπημένο» σας online κατάστημα μόδας μέσα από το φίλτρο eshops – απλοποιώντας ακόμη περισσότερο τη διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού outfit.

Μέσα από μία σειρά εργαλειών και φίτλρων το GLAMI γίνεται και φέτος ο απόλυτος σύμβουλος στιλ για εμφανίσεις και outfits που θα σας αναδείξουν στην πιο κομψή wedding guest.

Διαβάστε επίσης

Το Meet Market επιστρέφει και στήνει την πιο καλοκαιρινή γιορτή στην καταπράσινη όαση του Ζαππείου

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η επιλογή του στο J2US θα πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση με άβολες αλήθειες!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα