1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Παραμένει και το 2024 must κομμάτι στη ντουλάπα μας


Η δερμάτινη φούστα ήρθε για να μείνει και το 2024 στη ντουλάπα μας. Το συγκεκριμένο trend που είναι στη μόδα τα τελευταία 3-4 χρόνια φαίνεται να συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του και το 2024.

Προσδίδει στη γυναικεία φιγούρα θηλυκότητα, δυναμισμό και ασύγκριτη γοητεία.

Η δερμάτινη φούστα αποτελεί πλέον διαχρονικό κομμάτι στη γυναικεία ντουλάπα, χαρίζοντας στο ντύσιμο ένα πιο ιδιαίτερο και glam rock χαρακτήρα.

Το δέρμα είναι σίγουρα ένα στοιχείο που πάντα αναβαθμίζει το look και το κάνει να δείχνει καλογυαλισμένο και πιο πολυτελές. Οι γυναίκες όλων των ηλικιών που αγαπούν τη μόδα το προτιμούν -και μάλιστα διαφορετικού στιλ και αισθητικής.

Από τις πιο θηλυκές γυναίκες και εκείνες που εκτιμούν ένα ντύσιμο που εκπέμπει γοητεία και δυναμισμό, έως τις fashionistas που προτιμούν τον μινιμαλισμό και τη μονοχρωμίες. Το δέρμα συμπληρώνει ιδανικά κάθε ντουλάπα, την αναβαθμίζει και «σώζει» πολλές φορές την ημέρα.

Αποπνέοντας ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και ατόφια κομψότητα, η δερμάτινη φούστα επιστρέφει στη μόδα του χειμώνα σε κάθε μήκος -από τις πιο fashionable maxi στις πιο πρακτικές midi και τις πιο σέξι μίνι- αλλά και σε διάφορα χρώματα, με το μαύρο, το σοκολατί και το βυσσινί να παραμένουν σταθερά οι πιο αγαπημένες επιλογές.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς με δερμάτινη φούστα είναι με πλεκτό, ενώ τα fashion girls αγαπούν να τη φορούν και με ζιβάγκο ή πουκάμισο, για ένα εξαιρετικό office look -αν δεν μιλάμε για μίνι, που καλύτερα να τη φοράτε σε έξοδο, όπου ταιριάζει περισσότερο.

Η δερμάτινη φούστα ταιριάζει τέλεια με τις ψηλές μπότες και τα μποτάκια σας, αλλά δοκιμάστε τη και με sneakers για κάτι διαφορετικό.

Photo via instagram / @nazifeeozcan

Διαβάστε επίσης

“The Body Shop”: Παγκόσμια πρωτιά για το brand με 100% vegan συνθέσεις

Trends 2024: Πώς θα φροντίζουμε τον εαυτό μας τη νέα χρονιά;


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα