1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Jessica Alba μας δείχνει βήμα-βήμα το 5 minute μακιγιάζ της και αποκαλύπτει τι λατρεύει στις Ελληνίδες



Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, 09:00

Η Jessica Alba μας δείχνει βήμα-βήμα το 5 minute μακιγιάζ της και αποκαλύπτει τι λατρεύει στις Ελληνίδες

 

Η Jessica Alba, η οποία κέρδισε μια θέση στη λίστα του Forbes, με τις πιο επιτυχημένες γυναίκες – επιχειρηματίες, χάρη στην εταιρεία της Honest Company με eco-friendly καλλυντικά, συχνά – πυκνά μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με τον κόσμο.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που δημιούργησε για το κανάλι της στο Youtube, η Jessica Alba δείχνει πώς δημιουργεί μόνη της το μακιγιάζ της και μάλιστα μέσα σε 5 λεπτά.

Για τις ανάγκες του βίντεο, η ηθοποιός συνεργάστηκε με την ελληνικής καταγωγής Youtuber, Sofia Vlachos, στην οποία όχι μόνο αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να πετύχει ένα ανεπιτήδευτο, φυσικό μακιγιάζ, αλλά και το στοιχείο του προσώπου που λατρεύει στις Ελληνίδες.

«Αγαπώ τα μεγάλα ελληνικά φρύδια. Εγώ τα δικά μου τα έβγαλα όλα. Μέχρι και την τελευταία τρίχα. Έχω κάνει microblading, αλλά ακόμα χρειάζεται να τα γεμίζω», είπε χαρακτηριστικά η Jessica Alba όσο διόρθωνε το σχήμα των φρυδιών της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το . σας πηγαίνει παντού!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα