1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Τζέιν Φόντα με χρυσό κοστούμι


Η Τζέιν Φόντα είναι ένα είδωλο. Και εμπνέει με τη στάση ζωής της, με τις απόψεις της, αλλά και με το στυλ της. Γιατί, η διάσημη ηθοποιός στα 85 της χρόνια παραμένει ένα fashion icon, έχοντας δημιουργήσει τη δική της σχολή στο ανδρόγυνο look.

Και για του λόγου το αληθές, στην τελευταία της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού «The Hollywood Reporter» εντυπωσιάζει με το χρυσό κοστούμι της σχεδιάστριας Gabriela Hearst, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο top. Επίσης, στην ίδια φωτογράφιση ποζάρει στον φακό της Βικτόρια Γουίλ φορώντας κι ένα μαύρο σακάκι Giorgio Armani, το οποίο συνδύασε με ένα παντελόνι όλο παγιέτες

Η δυναμική επιστροφή της Τζέιν Φόντα

Η Τζέιν Φόντα πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Πρόσφατα, με αφορμή τα 85α γενέθλιά της, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είναι σε ύφεση και μπορούσε να διακόψει τις χημειοθεραπείες.

Η διάσημη ηθοποιός είναι σε μία δημιουργική φάση πρωταγωνιστώντας σε μία χρονιά σε τρεις ταινίες. Κάτι που το επισημαίνει και η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό, τονίζοντας πως ούτε στο απόγειο της καριέρας της δεν είχε γυρίσει μέσα σε έναν χρόνο, τόσες ταινίες.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Το νέο spoiler που κυκλοφορεί για τον ματωμένο γάμο Μαρίνας – Αντώνη δεν μας αρέσει καθόλου

Γιάννης Βογιατζής: Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο λόγος που παντρεύτηκε με ορθόδοξο γάμο τη σύζυγό του

Άρης Μπινιάρης και Γιώργος Χρυσοστόμου χτυπούν με Μπρεχτ τον φασισμό


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα