1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Δες τι ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις!


Οι προσκλήσεις για γάμους έχουν ήδη ξεκινήσει να καταφτάνουν. Κι εκτός από το δώρο που θα κάνεις στο ζευγάρι, σκέφτεσαι και τι θα βάλεις. Ειδικά, αν δεν είσαι απλά μια καλεσμένη, αλλά είσαι στο οικογενειακό ή στενό συγγενικό κύκλο, προβληματίζεσαι περισσότερο τι θα βάλεις, μιας και θέλεις μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Ωστόσο, πριν βγεις στην αγορά, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως στον γάμο υπάρχουν κάποια don’ts για το ντύσιμο της καλεσμένης. Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Don’t στο total white look

Ναι, το λευκό είναι διαχρονικά το χρώμα του καλοκαιριού. Αγαπημένο χρώμα και αναδεικνύεται καλύτερα και με μία μαυρισμένη επιδερμίδα. Ωστόσο, στο γάμο το λευκό παραδοσιακά «ανήκει» στη νύφη. Οπότε, μια λευκή τουαλέτα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Ειδικά, αν είσαι στενός συγγενής ή φίλη και θα βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες με το ζευγάρι, απόφυγε το λευκό διότι σε αυτή την περίπτωση τραβάς την προσοχή από τη νύφη.

Don’t στο σούπερ μίνι

Επίσης, το καλοκαίρι το μίνι ή τα κοντά σορτς φοριούνται πολύ, αλλά όχι σε γάμο. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι ιδανικό, στο γάμο δεν μοιάζει τόσο κομψό. Εκτός και αν το συνδυάσεις σωστά και το υποστηρίξεις σωστά, όποτε σε αυτή την περίπτωση μπορείς να πετύχεις μια κομψή εμφάνιση. Επίσης, το μίνι δεν είναι άνετο και πρακτικά, αφού – πίστεψέ μας – ειδικά στον χορό θα αναγκάζεσαι να το τραβάς προς τα κάτω.

Don’t σε μια «βαριά» τουαλέτα

Αν είσαι στενή συγγενής, θέλεις να βάλεις κάτι καλό για να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπες καλεσμένες. Θεμιτό. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κοιτάξεις για μια «βαριά» και φασαριόζικη τουαλέτα σαν να έχεις ξεπηδήσει από τη… Δυναστεία! Μπορείς να βρεις μοντέρνα φορέματα ή σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Don’t στα υπερβολικά αξεσουάρ

Η αλήθεια είναι πως με τα αξεσουάρ ένα θέμα το έχουμε ως καλεσμένες. Ή που δεν θα βάλουμε ή που θα υπερβάλλουμε. Όπως και με την τσάντα. Όπως σε κάθε look έτσι και στο γάμο, δώστε έμφαση στα αξεσουάρ ώστε να το αναδείξουν και όχι να το χαντακώσουν. Κι επειδή είπαμε ότι δεν χρειάζεται ως καλεσμένη να κλέψεις την παράσταση από τη νύφη, μην επιλέξεις… τιάρα! Το έχουμε δει και αυτό, γι’ αυτό το υπογραμμίζουμε!

Don’t στα υπερβολικά χτενίσματα

Κι εδώ ισχύει ο, τι και με το ντύσιμο. Προσοχή το χτένισμα να μην είναι υπερβολικό και να επισκιάζει τη νύφη. Άσε τους εντυπωσιακούς και περίτεχνους κότσους στην άκρη κι επίλεξε κάτι πιο απλό αλλά μοντέρνο και ταιριαστό με το outfit που έχεις επιλέξει. Ειδικά, αν είσαι κουμπάρα μην επιλέξεις ένα υπερβολικό χτένισμα.

Don’t στο «άκυρο» outfit

Φρόντισε να ενημερωθείς για το στυλ του γάμου. Αν για παράδειγμα είναι ένας νησιώτικος γάμος, μην σκάσεις μύτη με τουαλέτα αλά Δυναστεία. Αν είναι ένας γάμος μεσημεριανός προτίμησε κάτι πιο απλό και όχι πολύ επίσημο. Αν είναι ένας πιο επίσημος γάμος, βρες το κατάλληλο ένδυμα και πάει λέγοντας.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα φορέματα που θα “λιώσουμε” όλο το καλοκαίρι

Η Κιμ Κατράλ με Pride φόρεμα του Βασίλη Ζούλια γνώρισε την αποθέωση


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα