1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Δεν εφαρμόζουν σωστά τα ρούχα σου; Εύκολα tips για να μη χρειαστεί να πας στη μοδίστρα


Μπορεί ως ενήλικες να έχουμε περισσότερες ευθύνες αλλά εξακολουθούμε να αποφεύγουμε τη δύσκολη οδό όταν υπάρχει μια ευκολότερη, λιγότερο περίπλοκη επιλογή – ειδικά όταν πρόκειται για ρούχα. Όλες έχουμε κομμάτια στη ντουλάπα μας που θα θέλαμε να μας ταιριάζουν καλύτερα. Ίσως είναι το φόρεμα που αγοράσατε από το ίντερνετ αλλά δεν σας εφαρμόζει καλά και δεν θέλετε να το επιστρέψετε (επιπλέον, δεν είναι διαθέσιμο σε διαφορετικό μέγεθος).

Εμπιστευτείτε μας, όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Με αυτά τα έξυπνα κόλπα δεν χρειάζεται να επιστρέψετε ένα ρούχο που δεν σας εφαρμόζει όπως θα θέλατε. Υπάρχουν γρήγορα και εύκολα tips να καμουφλάρετε τα κομμάτια που δεν σας ταιριάζουν τέλεια, κανένας από τους οποίους δεν περιλαμβάνει βελόνα και κλωστή.

Είτε προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να στενέψετε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα είτε να κοντύνετε το παντελόνι σας, έχουμε εύκολες λύσεις για να διορθώσετε όλα τα προβλήματα στα ρούχα σας.

Αν το φόρεμά σας είναι φαρδύ…

Λύση: Βάλτε μια ζώνη για να τονίσετε γρήγορα και εύκολα τη μέση σας.

Αν το πουκάμισο είναι μεγάλο…

Λύση: Μετατρέψτε το σε crop top κάνοντας έναν κόμπο μπροστά, στο πλάι ή ακόμα και στο πίσω μέρος.

Αν η φούστα σας είναι μεγάλη…

Λύση: Τοποθετήστε τη μπλούζα σας μέσα από τη φούστα για να την κρατήσετε σταθερή. Όσο πιο χοντρό είναι το ύφασμα τόσο το καλύτερο, καθώς αυτό σημαίνει περισσότερο υλικό για να γεμίσει το κενό στη μέση.

Αν το παντελόνι σας είναι μακρύ…

Λύση: Η πιο γρήγορη λύση είναι να φορέσετε ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες, αλλά μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε και να γυρίσετε τα ρεβέρ σας. Είναι ένα κόλπο στο οποίο ορκίζονται όλα τα fashion icons!

Διαβάστε επίσης

Η Φαίη Σκορδά λέει “ναι” στο μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό – Εσείς;

Δύο εμβληματικά brands ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μαγιό με έντονο άρωμα Ελλάδας!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα